Zanimljivosti

Morž pljeskao i slao poljupce Kim Jong Unu u Rusiji (FOTO, VIDEO)

Morž pljeskao i slao poljupce Kim Jong Unu u Rusiji (FOTO, VIDEO)
Foto: KCNA/AP/Tanjug | Morž pljeskao i slao poljupce Kim Jong-unu u Rusiji (FOTO, VIDEO)

MOSKVA - Gdje god da krene, Kim Jong-un dočekan je aplauzom - pljeskao mu je čak i morž tokom posjeta centru s morskim životinjama u Rusiji.

Čini se da je životinjski performans u Primorskom akvarijumu na ostrvu Ruski oduševio sjevernokorejskog vođu na kraju njegovog šestodnevnog putovanja, piše britanski Telegraph.

AP uz fotografije navodi da ih je distribuisala Vlada Sjeverne Koreje, a da je izvor KCNA, što je skraćenica za Korejsku centralnu novinsku agenciju.

Primorski akvatorijum, inače, nalazi u Vladivostoku, na ruskom dalekom istoku.

Tokom predstave, Miša se naklonio, izvodio je trbušnjake i slao poljupce publici, među kojom je bio severnokorejski lider.

Kako se ističe u videu objavljenom na Youtubeu, Kim Jong-un je uhvaćen kako plješće i smije se tokom cijelog nastupa.

Sjevernokorejska državna televizija saopštila je da je njihov lider, u pratnji funkcionera u vojnim uniformama, gledao i bijele delfine  i morske životinje koje su izvodile akrobacije.

Tokom boravka u Rusiji, Kim Jong-un je pregledao je sve, od ruskih svemirskih raketa do podmornica. Prije odlaska iz Vladivostoka dobio je pet eksplozivnih bespilotnih letjelica, izviđačku bespilotnu letjelicu i pancirni prsluk kao dar Olega Kožemjaka, guvernera Primorske regije koja graniči s Kinom i Sjevernom Korejom. prenosi Jutarnji.hr.

Kim Jong-un se oklopnim vozom vratio u Sjevernu Koreju.

Video

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije