Na crkvenom vjenčanju sve djeveruše bile muslimanke

N.N.

​Fotografije s vjenčanja koje se desilo prošlog mjeseca u Maleziji ovih dana obišle su svijet zahvaljujući društvenom mrežama. Vjenčanja kao vjenčanja, sva su lijepa ali ono što je toliko privuklo pažnju jeste crkveno vjenčanje s muslimanskim djeverušama.

Vrati na vijest

Komentari 3

Komentare na ovu vijest mogu postaviti samo prijavljeni čitaoci.

Prijavi se!

Nemate napravljen nalog? Registrujte se!

Registrujte se!

Za registraciju vam je potrebna email adresa koja će ujedno biti i korisničko ime. Nakon potvrđivanja naloga putem email adrese odaberite nadimak preko kojeg će vas drugi čitaoci prepoznavati.

Nevidljivi su svi podaci koje ste upisali, kao i email adresa, osim nadimka.

Nadimak će aplikacija napraviti od dijela email adrese. To možete promijeniti nakon aktivacije naloga u dijelu za upravljenje nalogom.

Ukoliko ste prijavljeni, nalogu možete pristupiti u padajućem meniju koji se nalazi u gornjem desnom uglu, klikom na svoj nadimak i odabirom stavke "Podešavanja".

Draža

Islam je pogana vjera.

SUNCE SIJA

To nije neobicno u normalnom svijetu,samo kod nas kad bi djevojka koja nije muslimanka druzila se sa muslimanskim djevojkama odma bih je proglasile drzavnim neprijateljem,da rusi entitetsku vladu rs itd.

Odgovor
Draža

Ćuti balijska izdrkotino.

Mile.22dc

to nije neobično u arapskom svijetu samo kod domaćih poturica to bi bilo za odmah strijeljati kad bi se slučajno desilo

Odgovor
dadi

Koliko moras biti glup da napises ovaj komentar, arapski svjet i domace poturice??
Kako Mile neznas da ti se baba poturala pod Turcina, zato se zovu poturice, jbg 500 godina poturanja nije malo. Dobro znas sta je setnja srpskog opanka, to ti je poturica. Ne brkaj zabe i babe jer si ti upravo rezultat takve izd#kotine.

Odgovor
Draža

Mile moj, trebamo naguzit sve muslimanke.