Zanimljivosti

Pogodili džekpot od 182 miliona, uplata nije prošla

Pogodili džekpot od 182 miliona, uplata nije prošla
Foto: Instagram/rachelkennedyyx | Brojevi bili dobitni, ali uplata tiketa nije prošla

Mladi par iz Velike Britanije propustio je džekpot od 182 miliona funti jer im nije prošla uplata.

Rejčel Kenedi (19) i Liam MekKroan (21) šest sedmica zaredom igrali su brojeve 6, 12, 22, 29, 33, 6 i 11. U petak 26. februara izvučeni su upravo ti brojevi, a Rejčel je dobila notifikaciju na mobitel da ih je pogodila.

Odmah je nazvala dečka i mamu misleći da je osvojila džekpot. No njihovo oduševljenje brzo je splasnulo kad je Rejčel shvatila da ima pogođene brojeve, ali nije imala dovoljno novaca na računu pa joj nije prošla kupovina listića, piše The Sun.

Kaže kako su bili jako razočarani, s obzirom na to da su već maštali o tome kako će potrošiti novac. Njen dečko Liam kaže kako je već zamišljao njihovu kuću i automobil iz snova. Dodao je i kako je izgledalo da su zaista osvojili džekpot nakon što su poruku o pogođenim brojevima dobili narandžastim slovima.

Rejčel sad vjeruje da su brojevi koje je igrala sedmicama nesrećni pa je odabrala nove za sljedeće izvlačenje.

"Zapravo imam dva seta brojeva koje koristim. Jedan su rođendani članova porodice i takve stvari, no na onom 'pobjedničkom' bili su nasumični brojevi koje sam kliknula prvi dan bezveze pa ih samo ponavljala. Apsolutno ih nećemo više koristiti, već sam ih promijenila", dodala je.

 

(Index.hr)

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije