Titov tjelohranitelj otkrio zanimljive detalje o maršalu

N.N.

Aleksandar Anjoli, Sarajlija italijanskog porekla, dva puta godišnje, od 1975. do 1978. godine, bio je lično obezbjeđenje drugu Titu dok je ovaj lovio po velikim lovištima oko Bugojna.

Vrati na vijest

Komentari 1

Komentare na ovu vijest mogu postaviti samo prijavljeni čitaoci.

Prijavi se!

Nemate napravljen nalog? Registrujte se!

Registrujte se!

Za registraciju vam je potrebna email adresa koja će ujedno biti i korisničko ime. Nakon potvrđivanja naloga putem email adrese odaberite nadimak preko kojeg će vas drugi čitaoci prepoznavati.

Nevidljivi su svi podaci koje ste upisali, kao i email adresa, osim nadimka.

Nadimak će aplikacija napraviti od dijela email adrese. To možete promijeniti nakon aktivacije naloga u dijelu za upravljenje nalogom.

Ukoliko ste prijavljeni, nalogu možete pristupiti u padajućem meniju koji se nalazi u gornjem desnom uglu, klikom na svoj nadimak i odabirom stavke "Podešavanja".

ManjacaSlavna

Sad Tita glumi Crvena Banda oličena u SDSu i u PDPu! Na tome su im muslimani zahvalni i jedni druge pomažu. Muslimanima odgovara neko novo lažno bratstvo i jedinstvo nešto kao BiH unitarna ili da se bar RS ne odvoji jer onda oni ostaju sami a državu ne mogu napraviti jer nikada nisu bili državotvorni! A to sve do nekog novog rata i novostarog početka!