Brena od muža dobila mikrofon od 30.000 evra

Lepa Brena je nedavno za rođendan od supruga Bobe Živojinovića dobila interesantan poklon. U pitanju je mikrofon koji vrijedi čitavo bogatstvo, čak 30.000 evra.

"Da bih izdržala brak šmrkala sam po 6 linija kokaina"

Slavna pjevačica priznala je da je dnevno šmrkala šest linija kokaina dok je bila u žiriju "X Factora", kako bi izdržala brak sa bivšim suprugom.

Šaban Šaulić imao srčani udar?

Folker Šaban Šaulić je nakon bolova koje je osjetio u grudima u četvrtak usred noći primljen na jednu privatnu kliniku, u koju su ga odvezli prijatelji.

Demi Lovato završila rehabilitaciju

Demi Lovato je zvanično završila sa rehabilitacijom, a nakon što je na Twitteru objavljena njena fotografija krenuli su loši komentari na račun njenog izgleda.

Dara Bubamara otkrila ko je objavio njene gole fotke

Pjevačica Dara Bubamara prije četiri godine bila je u centru skandala kada su se u javnosti pojavile fotografije na kojima je naga. Ona sada otkriva šta se zapravo desilo i ko ...

Darko Lazić danima u bolnici doživljava strašne psihičke lomove

Darko Lazić već tri nedjelje boravi u bolnici nakon teške saobraćajne nesreće, a otkako se njegovo stanje stabilizovalo, riješio je da život uzme u svoje ruke.

Optužen zbog krađe ličnih predmeta Džona Lenona

Njemački tužioci podigli su danas optužnicu protiv 59-godišnjeg muškarca zbog krađe velikog broja predmeta, uključujući dnevnike, iz kuće jednog od "Bitlsa", čuvenog ...

Napisala Bikoviću "Siluj me", njegov odgovor napravio pometnju

Miloš Biković objavio je tokom popodneva fotografiju nastalu nakon masaže, uz duhovit komentar: