Golišava fitnes instruktorka iz BiH napala novinare: To nisu tange ...

Instruktorka fitnesa koja je prodefilovala crvenim tepihom ispred Narodnog pozorišta u Sarajevu u prozirnoj haljini odlučila je edukovati javnost.

Aleksandra Prijović pokazala grudi i podijelila mišljenja

Srpska pjevačica Aleksandra Prijović novom provokativnom fotografijom koju je objavila na Instagramu podijelila je mišljenja svojih obožavalaca.

Nemoralna ponuda: Ministar nudio stan zvijezdi "Granda" da bude s njim

Zvijezda "Granda" Aleksandra Mladenović dobila je nemoralnu poruku, a kako pišu mediji u Srbiji, njoj je jedan ministar ponudio stan od 100 kvadrata da bude s njim.

Srpska voditeljka imala udes

Anđela Lakićević doživjela je saobraćajnu nezgodu kada se nadomak svoje kuće u Jajincima zakucala u ogradu.

Maskirani napadači pucali na kombi Maje Berović

Bend muzičke zvijezde napadnut je u Mostaru. Prema saznanjima, bend pjevačice Maje Berović u subotu je poslije koncerta u Mostaru napadnut vatrenim oružijem.

Vjerio se Aca Lukas?

Pjevač Aca Lukas planira vjenčanje sa novom djevojkom Jovanom Doroški iako se još nije razveo od Sonje Vuksanović, pišu mediji u Srbiji.

Adrijana Lima sa šokantnim viškom kilograma!

Budući da je godinama unazad važila za jednu od najljepših žena svijeta, te i da su žene uvijek sa očajanjem gledale njene savršene slike, po svemu sudeći, Adrijana Lima ...

Maya Berović o porijeklu: Ja sam Srpkinja i ponosim se time

Jedna od najpopularnijih pjevačica na Balkanu Maya Berović odlučila je da progovori o svojoj vjeri i začepi usta svima koji tvrde da krije porijeklo.