Vajnstin postigao vansudsko poravnanje "teško" 44 miliona dolara

Filmski producent Harvi Vajnstin, koga je veći broj žena optužio za napastvovanje i seksualno zlostavljanje, postigao je privremeno poravnanje sa nekoliko tužilaca i kreditora.

Darko Lazić i Ana Sević se konačno razveli

Mjesec dana prije nego što će postati otac drugi put, pjevač Darko Lazić je stavio tačku na brak sa pjevačicom Anom Sević.

Tom Kruz u vezi sa Elizabet Mos?

Elizabet Mos, zvijezda serije "Sluškinjina priča", pokušava da se suzdrži i zaštiti svoj privatni život od sablasnih tabloida koji se miješaju u svaki kutak tog prostora ...

Marija Šerifović želi postati majka?

Pjevačica Marija Šerifović (34) članica je žirija takmičarskog šoua 'Zvezde Granda', a srpski mediji pišu kako postoji mogućnost da će uskoro napustiti poziciju zbog ...

Darko Kostić ponovo uhapšen: Lomio inventar i bacao stvari u kafiću

Modni kreator Darko Kostić priveden je sinoć u Beogradu nakon što je pravio haos u jednom ugostiteljskom objektu u Ulici Maršala Birjuzova.

"Plejboj" zečica mozak donirala nauci

Mozak bivše kečerke i "Plejbojevog" modela Ešli Masaro (39), koja je, navodno, izvršila samoubistvo u svom domu u Njujorku, biće doniran nauci kako bi proučili znakove ...

Preminula majka Johnnyja Štulića

Slavica Štulić majka Johnnyja Štulića, nekadašnjeg kompozitora, pjevača i gitariste kultne 'Azre', preminula je u 97. godini, saopštila je porodica.

Razvodila se tri puta, sad ne zna da li je još u braku

Slađana Milošević otvoreno je govorila o svom braku sa američkim novinarom Džejmsom Hagadonom, koji je više od neobičnog.