Aleksandra Mladenović odbila skupocjeni poklon biznismena

Aleksandra Mladenović vrijedno radi i nastupa, a pored klubova i diskoteka ne libi se da zapjeva i na privatnim proslavama.

Teniserka pokazala gole grudi u snijegu i "šokirala srpske medije"

Američka teniserka Betani Matek-Sands tokom odmora u snijegom prekrivenom nacionalnom parku Jeloustoun pokazala je gole grudi i fotografije objavila na Instagramu.

Dara Bubamara: Moj sin ne ide u ove seljačke škole, već u privatnu

Dara Bubamara u jednom od poslednjih intervjua navela je da se ne plaši da će njen sin biti razmažen, iako se ona i njen bivši suprug Milan trude da mu ispune svaku želju.

Vesna Zmijanac priznala na šta je trošila pare

Pjevačica Vesna Zmijanac bez dlake na jeziku prisjetila se svojih najvećih dana slave i kako je koristila status velike zvijezde.

Mađarska se povlači sa Evrovizije: Previše je gej?

Mađarska je odlučila da ne učestvuje na "Evroviziji" 2020. godine zbog tijesne veze festivala sa LGBT populacijom, piše "Gardijan", pozivajući se na izvor u državnom javnom ...

Nataša Bekvalac: Neću se udati dok se ne legalizuju LGBT brakovi

Pjevačica Nataša Bekvalac odlučila je da progovori o tabu temama, a sigurno je da će, kao i uvijek, njene riječi pokrenuti lavinu komentara.

Ana Nikolić remontovala silikone

Pjevačica Ana Nikolić remontovala je silikone i povećala veličinu. Ona je da se podvrgne intervenciji - da zategne i podigne grudi, kako zbog porođaja, tako i zbog naglog ...

Fotografijom nasmijala fanove: Sunčam međunožje za više energije

Baš kad pomislite da vas iz svijeta mistika i samoprozvanih gurua ništa više ne može iznenaditi, pojavi se novi koji nekom tehnikom iscjeljenja šokira javnost.