Žuta hronika

Alan Harper iz "Dva i po muškarca" od šmokljana do biznismena

Alan Harper iz "Dva i po muškarca" od šmokljana do biznismena
Foto: Instagram/ joncryer_original | Alan Harper iz "Dva i po muškarca" od šmokljana do biznismena
N.N.

Nakon što su u javnost izašle paparaco fotografije dječaka Džejka iz serije "Dva i po muškarca", koji danas ima 27 godina Angusa T. Džounsa, koji je viđen kako bosonog šeta ulicama Los Anđelesa, obožavaoci serije pitaju se kako sada izgleda njegov "otac".

Glumac Džon Krajer, koji je tumačio ulogu Alana Harpera, Džejkovog oca, ni na vrhuncu popularnosti nije se previše eksponirao u javnosti.

Nakon što se serija završila, Alan Harper je potpuno promijenio imidž, a u međuvremenu je postao ćelav. Još se ranije pisalo da je tokom snimanja počeo da gubi kosu, zbog čega su morali sprejem da mu prskaju teme kako bi pokrili nedostatak.

U julu ove godine, Džon Krajer (56) viđen je tokom snimanja za finalnu sezonu serije "Supergirl", u kojoj glumi biznismena Leksa Lutora, a na fotografijama se vidi da je za potrebe uloge elegantno obučen.

Iako je u "Dva i po muškarca" glumio lika koji nema sreće u ljubavi, u stvarnom životu je srećno oženjen novinarkom Lisom Džojner. To mu je drugi brak. Prije toga bio je u braku sa Sarom Triger, sa kojom ima sina Čarlija.

Nakon završetka popularne serije Krajer je napisao memoare o svim stvarima koje su mu se dogodile tokom glumačke karijere.

(B92)

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije