Scena

Amidžić: Pijan sam vodio emisiju, probao sam drogu

Amidžić: Pijan sam vodio emisiju, probao sam drogu
Foto: Blic.rs printscreen video | Amidžić: Pijan sam vodio emisiju, probao sam drogu

Voditelj Ognjen Amidžić (44) priznao je da je pijan vodio svoju emisiju "Amidži šou", nakon čega je odmah i objasnio da je imao dobar razlog što se toliko opustio.

Na pitanje da li je nakada vodio pijan emisijiu, Amidžić je potvrdno odgovorio, a onda je objansio kako je do toga došlo, kao da su pored njega, svi gositi popili više nego što treba.

"Ja volim nešto da popijem pred emisiju, a vole i gosti. Mislim da je to negde zdravo da se malo opustimo, pošto idemo uživo. Pod tim adrenalinom taj alkohol brzo ispari, ali nikad se ne popije više od jedna, dve čašice. Međutim, desilo se jednom, jer nam je emisija pala na slavu bili su pevači, Nada Topčagić je tu vodila kolo. Doneli su svi piće, napili smo se mi, napila se publika, napili su se kamermani, znači svi su bili pijani",  objasnio je voditelj.

Voditelj je priznao i da je probao drogu, marihuanu, kada je bio na fakultetu.

"Verovali ili ne, nikad! Osim marihuane na fakultetu, ništa teže od toga nikad, a i to samo zato što je ekipa sa kojom sam studirao konzumirala pa mi je bilo sve jedno kad sedim sa njima da li sam aktivno ili pasivno konzumirao",  objasnio je voditelj za Blic poligraf.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije