Žuta hronika

Pratite nas na Google news

Ana Nikolić ostavila dečka čim se vratila sa odmora

Ana Nikolić ostavila dečka čim se vratila sa odmora
Foto: Instagram | Ana Nikolić ostavila dečka čim se vratila sa odmora
N.N.

Ana Nikolić ponovo je slobodana žena. Ona je nedavno raskinula vezu sa dečkom Boškom Bukvićem i odlučila da svoj ljubavni život stavi po strani kako bi se maksimalno posvetila poslovnim obavezama i kćerki, koju ima iz braka sa Stefanom Đurićem Rastom.

Prema saznanjima Kurira, Nikolićeva i Bukvić su odlučili da se raziđu mirnim putem i ostanu u prijateljskim odnosima. Nijedno od njih dvoje nije željelo da se medijski eksponiraju kao par, niti da priznaju vezu, pa su samim tim bez kakve pompe stavili tačku na svoju ljubav.

Podsjetimo, Ana i Boško nedavno su boravili u Tajlandu, gdje su uživali dvije nedelje, nakon čega je Nikolićeva sa svojim timom saradnika otputovala u Maroko, gdje je snimala spotove za nove pjesme. Kada se vratila u Srbiju, njih dvoje su se tajno viđali na mjestima za koja su bili sigurni da ih niko neće vidjeti i slikati.

Otkako se vratila na javnu scenu, nakon što je liniju dovela do savršenstva, Ana je riješila da uvede drastične promjene i u svoj privatni život. Odlučila je da svoje partnere ne prikazuje javno.

Ona je trenutno okupirana promocijom novih pjesama, ali i otkrivanju ko je hakovao i u etar pustio njen album prije nego što ga je ona objavila. Uskoro kreću i nastupi po klubovima širom Evrope i za to se uveliko priprema.

Anin bivši dečko bio je u vezi i sa voditeljkom Radom Radenović. Razveden je i ima sina.

On je sa Cetinja, ali godinama živi u Beogradu. Boško je bio najbolji drug pokojnog Filipa Kapisode. Kada je maneken ubio Kseniju Pajčin, a potom i sebe, Bukvić se prvi i jedini put oglasio u medijima.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije