Žuta hronika

Pratite nas na Google news

Ana Nikolić remontovala silikone

Ana Nikolić remontovala silikone
Foto: Instagram | Ana Nikolić remontovala silikone
N.N.

Pjevačica Ana Nikolić remontovala je silikone i povećala veličinu. Ona je da se podvrgne intervenciji - da zategne i podigne grudi, kako zbog porođaja, tako i zbog naglog smanjenja kilaže.

Nekada najzgodnija pjevačica na estradi ponovo je u centru pažnje. Ana je oduševila sve zbog svoje upornosti i istrajnosti da liniju dovede do savršenstva. S obzirom na to da je nedavno smršala više od 20 kilograma i postala ona zgodna Ana koja je bila prije trudnoće, morala je da se podvrgne hirurškoj intervenciji na grudima. Nikolićeva je bila na remontu silikona, a kako saznaje Kurir, sada je ugradila za broj veće implantate nego što su bili prethodni.

"Ani svaka čast. Uspela je da smrša, da se zategne i ponovo bude ona stara. Jedini problem su joj bile grudi, koje su se baš opustile. Šta god da je obukla, nije joj lepo stajalo, uvek je morala da oblači posebne brushaltere, takozvane pušap, koji su sve samo ne udobni, stežu i od njih bole grudi", počinje izvor pomenutog lista i dodaje da se Nikolićeva savjetovala sa jednim estetskim hirurgom i odlučila za remont.

"Ana je posetila jednog beogradskog plastičara i izložila mu svoj problem. Doktor joj je rekao da većina žena ima velikih problema s grudima nakon što naglo toliko smrša i da bi bilo poželjno da ih sredi. Ona se odlučila da to i uradi, ali je tražila da izgledaju isto kao prethodne - prirodno. Jedino što je još poželela bilo je da promeni veličinu, pa je stavila grudi za broj veće. Sada izgleda odlično, prava je riba", kaže izvor.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije