Scena

Baka Prase osuo po Karleuši, pravi i pjesmu

Baka Prase osuo po Karleuši, pravi i pjesmu
Foto: Srbija Danas | Baka Prase osuo po Karleuši, pravi i pjesmu

​'Borba' Bogdana Ilića, tačnije jutjubera Baka Praseta, i Jelene Karleuše podigla je veliku prašinu na društvenim mrežama, a sada će na tu temu izaći pjesma o pjevačici.

Popularni jutjuber najviše je zamjerio maloj od skandala što je njegove fanove nazvala debilima, pa je odmah odlučio da joj se revanšira jednom pjesmom, kojom namjerava da joj, kako kaže, 'zapuši usta za sva vremena'.

"Bogdan je odmah nakon svađe s Karleušom odlučio da pripremi pjesmu koja će biti toliko brutalna da će ona ućutati. Sasvim sigurno će je isprozivati žestoko, ali nije još osmislio tačno da li će napraviti parodiju na njenu karijeru ili će se osvrnuti samo na poslednja dešavanja, kada su se prepucavali preko društvenih mreža", otkriva izvor za Srbijudanas i dodaje da Baka Prase ima poseban pik na JK jer mu je rekla da je retardiran.

Ilić pjevačicu nije poštedio ni tokom verbalnog rata, kada su se međusobno vrijeđali. Svađa je počela kada je Jelena rekla da jutjubera prate djeca debili, što je njega izvelo iz takta.

"Pa ženo, ne možeš da budeš toliko luda! Bila si zvezda pre 60 godina, a sada možeš da gledaš mene. Kipiš, peniš, ne znaš gde biješ! Dajte joj vodu i šećer, vidite da se trese. Ja od tebe bukvano pravim ime, moji fanovi nisu ni čuli ko je Jelena Karleuša", poručio joj je odmah Baka u video-snimku, pa mu je ona uzvratila da je retardiran.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije