Žuta hronika

Barbara Bobak: Dok sam bila sa Darkom, potražila sam stručnu pomoć

Barbara Bobak: Dok sam bila sa Darkom, potražila sam stručnu pomoć
Foto: Instagram/barbara.bobak | Barbara Bobak: Dok sam bila sa Darkom, potražila sam stručnu pomoć
Nezavisne novine

Folk pjevačica Barbara Bobak osvrnula se na odnos sa bivšim dečkom Darkom Lazićem.

Naime, pjevačica se osvrnula na svoju vezu i iznijela do sada nepoznate detalje javnosti.

Na konstataciju da se nisu vidjeli od njihovog raskida i pitanje da li je nakon ljubavnog kraha potražila stručnu pomoć, Barbara je otvoreno priznala:

"Potražila sam stručnu pomoć pre raskida, ako ćeš iskreno. Zbog svega toga mi se život iz korena promenio naglo. Ja sam neko ko je vodio neki jako 'optimalan' život, a kada ti se desi tako nešto, takav bum, kada ti se sve totalno okrene. Da bi se snašao u svemu tome i ne bi sebe izgubio, ti moraš. Mislim, ne moraš, ali ja sam morala", priznala je Barbara.

Ipak, istakla je da nije na psihoterapije išla isključivo i samo zbog Darka.

"Naravno da sam ja na tim psihoterapijama razgovarala i o tome, kao i o stvarima koje se dešavaju meni u životu, ali nisam sad striktno zbog njega", dodala je.

Iznenadna popularnost i lupa javnosti, kako navodi, teško joj je pala.

"Nije lako nositi se s tim, meni nije. Nisam imala od koga da primim neki savet. Niti se družim sa nekim sa estrade, niti poznajem bilo koga", priznala je pjevačica, koja sa bivšim dečkom nema nikakav kontakt.

"Nismo ni u kakvim odnosima, niti ima potrebe. Ne vezuje nas ništa, zašto bih morala da imam bilo kakav vid kontakta, odnosa sa njim? Nisam neko ko će biti prijatelj sa bivšim, svu sreću ti želim, što dalje od mene", navela je ona.

Podsjetimo, pjevač Darko Lazić i njegova djevojka Katarina ozvaničili su vezu poslije nekoliko mjeseci, a nedavno je sve frapirao kada je otkrio da je sve bivše partnerke varao s njom.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije