Scena

Bekamovi na sudu sa ženom koja tvrdi da je majka njihove kćerke

Bekamovi na sudu sa ženom koja tvrdi da je majka njihove kćerke
Foto: Print Screen/Instagram | Bekamovi na sudu sa ženom koja tvrdi da je majka njihove kćerke

Viktorija i Dejvid Bekam uskoro će se naći na sudu sa Šeron Bel, koja je poznati par optužila da joj je ukrao jajne ćelije, kojom je začeta njihova nasljednica Harper Seven.

Bekamovi su protiv Šeron podigli tužbu zbog uznemiravanja jer im je slala pisma, kucala na vrata i čekala Harper ispred škole poslije nastave ne bi li sa njom porazgovarala.

BBC prenosi kako se Dejvid osjeća uznemireno i da se "boji za sigurnost svoje porodice", a posebno zbog činjenice da je Bel došla na njihovu adresu i pokušala ući u kuću u "lažnom uvjerenju" da je ona Bekamova supruga.

Na saslušanju je Bel rekla kako se ne osjeća krivom, a suđenje će se održati u julu ove godine.

"Bel živi u lažnom uvjerenju kako je u vezi s Dejvidom Bekamom, kako je on ukrao njene jajne ćelije i kako je Harper Bekam njeno dijete i zato je čekala Harper ispred škole 18. novembra 2021. godine", rekla je tužiteljka.

"Dejvid Bekam se boji za sigurnost svoje porodice i vjeruje da je njeno ponašanje za cilj imalo uplašiti njegovu porodicu. Tvrdi kako ne poznaje tuženu i kako ona nije majka njegovog djeteta", dodala je ona.

Sudija je rekao kako je riječ o "bizarnoj tvrdnji da su gospođi Bel ukradene jajne ćelije i da je to dijete njeno dijete".

"Čovjek ne mora biti stručnjak u biologiji da bi odmah mogao ustanoviti kako je riječ o zabludi", naveo je sudija.

(Telegraf.rs)

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije