Žuta hronika

Pratite nas na Google news

Bekvalac: Bolja sam u svemu otkad me muškarci više ne zanimaju

Bekvalac: Bolja sam u svemu otkad me muškarci više ne zanimaju
Foto: Instagram | Bekvalac: Bolja sam u svemu otkad me muškarci više ne zanimaju
N.N.

Srpska pjevačica Nataša Bekvalac (38) odlučila je da se, nakon tri propala braka, više nikada neće udavati. Dodala je da ne bježi od ljubavi, ali da neće biti ničija žena. Otkrila je i kako joj trenutno odgovara 'soliranje' na ljubavnom polju.

"Otkad me muškarci ne interesiraju mnogo sam bolja u svemu ostalom. Mislim da sam u prošlosti toliko i grešila jer sam previše pažnje pridavala emocijama vezanim za ljubav muško-žensku. To me je toliko oslabljivalo na ostalim poljima i tek sad vidim koliko mi je krenulo kada je reč o karijeri. Bolja sam kao prijatelj, sestra, kćerka. Toliko sam savršena sada u tim odnosima u poslednjih godinu dana da ne mogu da verujem da to nisam shvatila ranije i počela da konzumiram, odnosno da ne konzumiram. Fokus mi je prebačen na karijeru, decu… Mislim da su mi jeca mnogo sretnija, a karijera je počela da 'divlja'", istakla je pjevačica za tabloid Express.

Novinarka ju je upitala i da li, osim sebi, provjerava horoskop i muškarcima, na što je ona dala zanimljiv odgovor:

"Nisam toliko bolesna da sam to radila, možda da jesam ne bi tako prošla u životu", našalila se Nataša.

Inače, pjevačica iza sebe ima teško razdoblje. Sredinom aprila prošle godine, prijavila je bivšeg supruga Luku Lazukića (39) za fizički napad u stanu u Beogradu u kojem su zajedno živjeli. Ipak, Luka to nasilje nije htio priznati.

"Nataša je osmislila kako da me lažno optuži da bih u javnosti bio označen kao nasilnik. Motiv za ovo je novac. Nataša je ranije bila sklona samopovređivanju, ali sam ja takvo stanje pripisivao postporođajnoj depresiji. Sve sam joj tolerisao, gledao sam na to kao na njene hirove. Kobnog jutra, ja sam bio napadnut , nisam je udario, već sam je samo odmaknuo od sebe. Branio sam se jer me je izbezumljena udarala šakama po rukama. Bazdila je na alkohol, a imam saznanja da je koristila narkotike", ispričao je Lazukić na suđenju prošle godine. 

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije