Scena

Bezobrazna i opasna: Na Instagramu potpuno gola, u ringu u gaćicama

Bezobrazna i opasna: Na Instagramu potpuno gola, u ringu u gaćicama
Foto: Instagram | Bezobrazna i opasna: Na Instagramu potpuno gola, u ringu u gaćicama

LFC - Lingerie Fighting Championship, je sport koji je trenutno uživa veliku popularnost u Sjedinjenim Američkim Državama s obzirom na to da u ringu gledate djevojke kako se biju u donjem vešu.

Šampionka LFC-a je atraktivna Džolin Heks koja je zaradila ogroman novac prebijanjem tih djevojaka, a nedavno je dala intervju gdje je "otvorila dušu" i pokušala da približi ovaj sport javnosti.

"Ja sam šampionka. Samo uđem u ring, prebijem ih, osvojim pojaseve i idem kući da se dobro zabavim", rekao je Heksova na početku svoje priče.

LFC je opisana i kao "najkontroverznija borilačka liga" na svijetu, a Heksova pokušava da "spusti loptu".

Sama liga je napravljena 2014. godine u Las Vegasu, a čitav koncept kreiran je na ideji između sportske zabave i egzibicionizma.

Zamišljena je kao liga gdje bi se borile takmičarke koje izgledaju kao ring devojke u "normalnim" borbama. ideja izvršnog direktora Šona Donelija jeste da sport bude konkurentan, ali ne toliko opasan.

U tom sportu Heksova ima 20 pobeda, šest poraza i jedan remi.

Što se tiče njenog života, ona je naučila da se bori u poligamičkoj sekti sa svojih 14 braće. Živjela je u Juti, tik pored čuvene mormonske većine, sve dok se njeni roditelji nisu preselili u Las Vegas.

"Bilo je nekako smiješno kada sam prelazila. Juta je mali i tih grad gdje je sjedište Mormona, dok je Las Vegas grad grijeha. Taj prelezak je razbuktao moj um i odmah sam počela da se bavim glumom i manekenstvom. Završila sam Krav Magu i nikada nisam ni zamišljala da će učenje samoodbrane dovesti do toga da zarađujem za život", jasna je bila Heksova, prenosi "Telegraf.rs".

Inače, ona je veoma aktivna na Instagramu, a svakodnevno fanove časti golišavim fotografijama. Na nekima je potpuno gola.

Pogledajte galeriju.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije