Scena

Bivša zečica otkrila: Ni pudlica u vili nije ostala imuna na kokain

Bivša zečica otkrila: Ni pudlica u vili nije ostala imuna na kokain
Foto: Print Screen/Instagram/hughhefner | Bivša zečica otkrila: Ni pudlica u Plejbojevoj vili nije ostala imuna na kokain

Pudlica najboljeg prijatelja Hjua Hefnera, filmskog reditelja Džona Dantea, navodno je razvila zavisnost od kokaina nakon što je provela neko vrijeme u čuvenoj Plejbojevoj vili.

Jedna od bivših Hefnerovih zečica, Sandra Teodor, u jednoj od epizoda dokumentarca "Tajne Plejboja", iznela je ove bizarne detalje o pudlici, tvrdeći da je Hefner morao da je drži podalje od gostiju tokom svojih razuzdanih kućnih žurki, jer je vila bila "puna droge".

"Džon Dante bio je najbolji Hefov prijatelj. Imao je psa po imenu Luiz, a ta mala pudlica se navukla na kokain. Pas bi ga nanjušio s druge strane sobe, zato su morali da je zaključavaju kad su ljudi bili u blizini", ispričala je Sandra.

Dodala je i da bi pudlica skočila svaki put kad bi nanjušila drogu u blizini, a većina gostiju je nešto korisitila.

"Jedne noći je u vilu ušla jedna vrlo poznata osoba, a pas je skočio s kauča i počeo da je liže po nosu. Ona je rekla: 'On me jednostavno voli', ali svi smo znali zašto je taj pas na njoj", dodala je Sandra, prenosi "Radar onlajn".

Hefnerova bivša saradnica Lisa Loving Beret takođe je u dokumentarnom filmu o tajnama Plejbojeve vile potvrdila da se droga obilno koristila, a otkrila je da je kokain stajao čak i ispod držača za toalet-papir.

(B92)

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije