Scena

Bivši ministar zbog Ane Bekute ostavio vjerenicu

Bivši ministar zbog Ane Bekute ostavio vjerenicu
Foto: N.N. | Bivši ministar zbog Ane Bekute ostavio vjerenicu

Milutin Mrkonjić dokazano je najveći švaler među političarima.

Kako Kurir saznaje, bivši srpski ministar infrastrukture i saobraćaja je, prije nego što je uplovio u ljubavnu vezu sa Anom Bekutom, bio vjeren s jednom gospođom, bez obzira na to što je i tada, kao i danas, bio u braku sa suprugom Draganom - Dašom.

Čim je upoznao folk zvijezdu, on se zaljubio na prvi pogled, a potom i ostavio vjerenicu zbog nje.

"Mrka godinama sa zakonitom ženom funkcioniše na prijateljskoj osnovi i ne dozvoljava da je iko dira, niti da je bilo ko spominje u negativnom kontekstu. Ona je s njegove strane maksimalno zaštićena i poštovana. Međutim, više od 10 godina Mrka ima slobodu da svojim ljubavnim životom raspolaže kako on to želi.

Prije nego što je lično upoznao Anu, zabavljao se s jednom finom gospođom koja mu se dopadala. On ju je čak i vjerio, a pored toga i planirao zajednički život s njom. U tom periodu pokojni Šaban Šaulić spojio je pjevačicu i političara, nakon čega su spontano počeli da se viđaju po restoranima i simpatisali se, a ubrzo i smuvali", otkriva dobro obaviješten izvor Kurira i dodaje da se Mrkonjić na miran način rastao s tadašnjom partnerkom, koja ga je razumjela i nije mu pravila probleme.

Bila je oprezna

"Ana u početku nije željela da se upušta u ljubavni odnos s Milutinom jer je oženjen, a imao je i vjerenicu. Međutim, tek kada je on, donekle, riješio svoj emotivni status, ona je pristala da se zabavlja s njim. Bekuta je ozbiljna žena i nije joj trebalo da niko ispira usta njenim imenom. Doduše, i pokojni Šaulić je dosta kumovao njihovoj vezi i nagovarao Anu da prihvati Mrkonjićeva udvaranja. On je stvarno bio opčinjen njenom ljepotom, dobrotom, stavom, vrednoćom i tada je bio spreman na sve da je osvoji", kaže izvor.

Podsjetimo, Mrkonjić o ljubavi s Bekutom priča na sva zvona iako se nije zvanično razveo, niti prestao da se viđa s Draganom.

Bekuta zatečena

Ovim povodom pozvana je Ana, koja nije željela da komentariše prošlost, ali je nije ni demantovala.  "Jao, gde me nađoste sad? Neka, šta je bilo, bilo je. Zašto pričati o nečemu što je sad nevažno? Svakoj ženi bih poželela da uz sebe ima muškarca kao što je Milutin, i kao ljubav, i kao prijatelja, i kao podršku u svakom smislu. Ja sam s njim pronašla svoj mir i srećna sam žena", rekla je za Kurir folk zvijezda, koja se vrijedno priprema za veliki solistički koncert u Sava centru, zakazan za 29. decembar, a potom i za novogodišnji nastup u jednom beogradskom restoranu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije