Scena

Darko Lazić: Moja Marina ima potrebe, a ja retko mogu

Darko Lazić: Moja Marina ima potrebe, a ja retko mogu
Foto: Instagram | Darko Lazić: Moja Marina ima potrebe, a ja retko mogu

Darko Lazić u oktobru prošle godine doživio je težak udes, usljed kojeg je zadobio povrede toliko ozbiljne da se i danas oporavlja.

Nesreća je prouzrokovala to da pjevač danas ima ugrađen vještački kuk, a to mu pravi problem tokom seksualnih odnosa, jer ima strah od povrede.

"Moja Marina se stalno žali zbog toga što retko imamo seks u poslednje vreme. To nije bio slučaj pre nego što mi se dogodila saobraćajna nesreća. Problem je u meni što se pojavio veliki strah od povrede kuka tokom seksa, pa nikako ne mogu maksimalno da se opustim. Povrede koje sam imao su veoma ozbiljne pa moram da pazim i na prekomernu kilažu, a kamoli dok vodimo ljubav", kaže Darko.

"Normalno je da ona ima svoje potrebe, mlada je i seks je sastavni deo svake veze. Pričao sam sa doktorima i rekli su mi da nema potrebe da imam bilo kakve strahove. Ali ne može se protiv psihe i glave. Srediće se to i sve će doći na svoje mesto, ali je sada tako",  priča Lazić otvoreno.

Kako kaže, razmišlja o tome da potraži pomoć psihologa ili psihijatra.

"Svakako ću se posavetovati sa stručnim licem ako se desi da mi ovaj problem potraje",  objasnio je Lazić za Srpski telegraf.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije