Scena

Darko Lazić mora na novu operaciju

Darko Lazić mora na novu operaciju
Foto: N.N. | Darko Lazić mora na novu operaciju

Poslije stravične saobraćajne nesreće, koju je pjevač Darko Lazić doživio prošao je kroz mukotrpan proces oporavka, imao je veliki broj operacija, kako na nozi tako i na unutrašnjim organima, a ljekari koji brinu o zdravstvenom stanju pjevača odlučili su da ga operišu sljedeće godine, i ovoga puta riječ je o operaciji ruke.

Kako piše Kurir, Darko se odlično osjeća, ali njegov organizam nije u stanju da u narednih dvanaest mjeseci izdrži totalnu anesteziju.

Porodica i supruga Marina, kao i ljekari su ga savjetovali da sačeka, što je on i poslušao. Muzičar je maksimalno posvećen karijeri i porodici, ali i pored toga ne želi da zapostavi svoje zdravlje.

“To je ružna strana moje prošlosti. Nisam neko ko se folira i pred svima sam priznao šta sam radio. Uspio sam da se riješim toga i sada živim totalno normalnim načinom života. Porodica, mali krug prijatelja i karijera su mi na prvom mjestu. Nakon nesreće sam vidio ko su mi pravi prijatelji i ko je bio uz mene. Sve sam promijenio i sada je došlo vrijeme da se živi punim plućima. Zadovoljan sam kako publika reaguje na moje nove pjesme, a atmosfera na nastupima je fenomelna”, rekao je Darko, prenosi Blic.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije