Žuta hronika

Dea Đurđević prvi put na javnom događaju poslije saobraćajke

Dea Đurđević prvi put na javnom događaju poslije saobraćajke
Foto: Prentscreen/Telegraf.rs | Dea Đurđević prvi put na javnom događaju poslije saobraćajke
N.N.

Voditeljka Dea Đurđević pojavila se u nedjelju uveče, 21. aprila, na javnom događaju prvi put nakon stravične saobraćajne nesreće koja joj se dogodila 7. februara, kada joj je autobus otkinuo ruku.

Dea je na događaj, organizovan u Belekspo centru, došla kako bi primila nagradu koju je zasluženo dobila, pošto je proglašena za "Damu godine".

“Nisam očekivala nagradu i da se neko mene seti... Ja sam i dalje hospitalizovana, ali mi je baš drago što su me se setili. Počastvovana sam što dobijam ovu nagradu”, rekla je voditeljka.

Dea je otkrila da je plakala kada je poslije nesreće prvi put stala na noge, jer je bilo neizvjesno da li će moći da hoda ponovo.

“Nisam plakala od tuge, plakala sam uglavnom od sreće. Kad sam napravila prve korake rasplakala sam se od sreće, jer sam shvatila da mogu da hodam... Pošto je i to bilo neizvesno. Plačem uglavnom od sreće. Srećna sam, živa sam”, rekla je Dea za Telegraf.rs.

Inače, ovo je 6. Međunarodna dodjela priznanja istaknutim ženama iz javnog, privrednog i društvenog života Srbije i Evrope pod nazivom DAMA GODINE 2019.

(Telegraf.rs)

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije