Žuta hronika

Dragana Mirković o prijateljstvu sa Van Damom

Dragana Mirković o prijateljstvu sa Van Damom
Foto: N.N. | Dragana Mirković o prijateljstvu sa Van Damom
N.N.

Dragana Mirković govori o dugogodišnjem prijateljstvu sa proslavljenim glumcem i o video čestitki koju mu je pripremila za 58. rođendan.

"Imala sam tu sreću da srećem velike i poznate ličnosti. Za mnoge od njih s kojima sam se viđala i ne znate jer nisam propagirala i slala slike. Sa Žan- Klodom se stvarno družimo i Toni i ja. On da nije objavio, ne bih ni ja", kaže Dragana za Srpski Telegraf.

Pjevačica otkriva da slavni glumac zna i neke njene pjesme i da mu je omiljena “Jedina”, jer zna da je ova numera posvećena Toniju, Draganinom suprugu.

Mirkovićeva kaže da ima u planu da Van Dama dovede u Srbiju, ali da glumac sada snima neke nove filmove.

"Družili smo se mesec dana intezivno, on svako malo skokne do Beča zbog Tonija i mene. Opet će doći. Ne bih ga dovela ovde bezveze, nego da čovek kad dođe, da ga ispoštujemo kako treba, da doživi Srbiju na pravi način", kaže Dragana.

Ona kaže da nije uspjela da ode na glumčev rođendan koji je organizovan u Kanu, jer je bila na turneji u Americi.

"Moj Toni je bio kod njega na rođendanskom partiju u Kanu. Upoznao je sve njegove saradnike i prijatelje. Van Dam hteo- ne hteo, ima viziju o meni kao da sam ja neka svetska zvezda. Toni je bio presrećan, jer mu svi hvale ženu", zaključila je ona.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije