Scena

Dua Lipa pokazala zadnjicu, Srbi je ismijali: Je l' to od ajvara?

Dua Lipa pokazala zadnjicu, Srbi je ismijali: Je l' to od ajvara?
Foto: Wikipedia | Dua Lipa pokazala zadnjicu, Srbi je ismijali: Je l' to od ajvara?

Engleska pjevačica albanskog porijekla Dua Lipa (24) je u utorak uveče objavila provokativnu fotografiju na svom Instagram profilu, na kojoj je pozirala okrenuta leđima ka kameri i pokazala zadnjicu bez celulita, iako je nedavno uslikana sa tim nedostatkom i sve to nakon što je izazvala bijes Srba nakon što je propagirala ideje o velikoj Albaniji.

Ona je ovom prilikom pokazala zadnjicu u zelenom bikiniju, a fanovi primjećuju da je zadnjicu previše obradila fotošopom, jer je uklonila sav celulit, pa sada izgleda zategnuto, iako je nedavno uslikana sa "pomorandžinom korom".

Ona na Karibima uživa sa svojim dečkom Anvarom Hadidom (20) nakon što je nedavno izazvala bijes Srba, kada je propagirala ideje o nezavisnom Kosovu i velikoj Albaniji, kao i zbog toga što je jela poput ajvara promovisala kao albanska.

Na spisak albanskih jela pjevačica je dodala još dva jela - sarmu i pitu, promovišući ih kao tradicionalna albanska jela, koja je voljela da jede kad je bila mala.

"Moja mama je uvijek kuvala tradicionalna jela, kao što je pita. To je jelo sa spanaćem, sirom i korama. Jako je ukusno i to mi uvijek nedostaje kad sam na turneji. Isto tako volim sarmu", rekla je Dua.

U komentarima na objavu sa Kariba ljudi masovno pišu "Kosovo je Srbija", a jedan se izdvojio po duhovitosti: "Je l' ti ovolika guza od sarme i ajvara?".

Podsjetimo, pjevačica je u emisiji "Hot ones" kod Šona Evansa ajvar nazvala "albanskim proizvodom", da bi potom prikazali sliku na kojoj piše "Leskovački ajvar".

"Koji je albanski delikates koji bi svako trebalo da proba prije nego što umre?", pitao ju je Šon Evans.

"Oh, ajvar!", kao iz topa odgovara Lipa.

"To je kao smjesa od pečene paprike, dobija se u tegli, ljuto je, divno je i ide uz sve! Uz jaja, uz pitu od spanaća koja je još jedan albanski specijalitet", zaključila je ona.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

St. Lucia disposables 

A post shared by DUA LIPA (@dualipa) on

(Telegraf.rs) 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije