Scena

Dvejn Džonson poklonio fanu auto

Dvejn Džonson poklonio fanu auto
Foto: Print Screen/Instagram/therock | Dvejn Džonson poklonio fanu auto

Poznato je da je Dvejn Džonson velikodušan prema svojim fanovima, a njegov najnoviji gest doveo je do suza jednog njegovog obožavaoca.

Ovaj četrdesetdevetogodišnji glumac održao je specijalnu projekciju svog novog filma "Red Notice" u Los Anđelesu, počastivši fanove besplatnim ulaznicama i sopstvenom tekilom Teremana.

Međutim, imao je posebno iznenađenje za jednog gledaoca, Oskara Rodrigeza, poklonivši mu svoj lični auto, kako bi mu se zahvalio za sve dobro što je učinio.

"Danas je bio dobar dan. Srećan Božić @coach_orod i uživajte u svom novom automobilu", počeo je Džonson.

"Pozvao sam fanove na specijalnu projekciju Red Notice-a i želio sam da uradim nešto kul za sve njih. Besplatne ulaznice, @projectrock, @teremana, @zoaenergi, @saltandstrav sladoled. Besplatno sve i sjajan provod u bioskopu", dodao je on.

Rok je objasnio da želi da uradi nešto "veliko" i "nezaboravno" za jednog od prisutnih fanova, Oskara, a dodao je i da je želio da mu pokloni Porsche Taycan koji je vozio u novom filmu, ali kompanija Porsche to nije dozvolila.

Umjesto toga, odlučio je da pokloni svoj, "lični prilagođeni kamion na poklon", i o svima je na projekciji prikupio što je više informacija mogao, prije nego što se odlučio za Oskara, čija ga je priča "dirnula".

"Brine se o svojoj sedamdesetpetogodišnjoj mami. Lični trener. Vođa u svojoj crkvi. Pruža podršku i obezbjeđuje obroke za žene žrtve nasilja u porodici. Ponosan i skroman veteran mornarice. Ljubazno ljudsko biće", rekao je o Oskaru.

Na snimku se vidi kako Džonson iznenađuje publiku prije filma, gdje je izdvojio Oskara i pozvao ga na scenu.

Rodrigez je govorio o tome kako ga je glumac neprestano inspirisao i kako je želio da "mijenja svijet u skladu sa principom jedna po jedna osoba".

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by therock (@therock)

(B92)

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije