Žuta hronika

Pratite nas na Google news

Emina Jahović najavila povlačenje sa scene

Emina Jahović najavila povlačenje sa scene
Foto: Instagram | Emina Jahović najavila povlačenje sa scene
N.N.

Pjevačica Emina Jahović u jednom intervjuu za medije otkrila je da strast pronalazi u pisanju pjesama, a ne interpretacija istih ili nastupima.

Iako je nedavno objavila novi singl "Exploziv" sa reperom Gazda Pajom, sada je istakla kako se raduje povlačenju sa scene.

"Moja ljubav je pisanje pesama i pravljenje kompozicija. Ne planiram inače da sa četrdeset godina budem i dalje na sceni. Radiću produkciju i muziku. Moj život je bio vrlo težak, znam da donosim dobre odluke", kaže Emina koja ima mnogo napisanih hitova za kolege među kojima su Dragana Mirković, Sergej Ćetković, Lena Kovačević, Željko Joksimović, Jelena Tomašević, Jelena Rozga, Kaya Ostojić…

Pored toga što je pričala o karijeri i planovima za budućnost poznata kantautorka, koja je po obrazovanju ekonomista, prisjetila se svog detnjstva i dana kada je teško živjela. Iako danas ima sve što poželi, Emina nije zaboravila kako izgleda kada su stvari drugačije i ističe da nije hirovita.

"Moj otac i majka nisu imali neko nasledstvo iza sebe, a kao lekari nisu svrstavani u bogate i imućne. Sećam se, kada su manje-više svi ljudi u Srbiji živeli teško, da nam je, recimo, i paradajz bio luksuz. Gledala bih tako, kao dete, u nekim situacijama komšije kako ga jedu. Kinder-jaje, gumene bombone i čokolade koje pucketaju u ustima… Sve to mi je bilo nedostižno u detinjstvu. U vremenima previranja i ratova, moja mama je stavljala u zamrzivač mleko i jogurt, koje nismo smeli da diramo, već smo čuvali za crna vremena. A bila sam prava devojčica, obožavala sam sjajne haljinice, koje sam nasleđivala od svoje starije sestre… Zato sada, kada imam, nikada se ne rasipam. Volim da kupim, ali samo ono što ću da nosim, nemam hirove", kaže Emina, prenosi Espreso.rs.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije