Žuta hronika

Emina Jahović se preselila iz kuće bivšeg muža

Emina Jahović se preselila iz kuće bivšeg muža
Foto: Instagram | Emina Jahović se preselila iz kuće bivšeg muža

Pop zvijezda Emina Jahović nedavno je napustila porodični dom u Istanbulu u kojem je živjela sa bivšim suprugom Mustafom Sandalom i sinovima Jamanom i Javuzom.

Ona je skoro dvije godine od razvoda provela u njihovom zajedničkom domu, ali sada je došlo vrijeme da se sa djecom premjesti u novu kuću u komšiluku kako bi dječaci mogli da viđaju oca kad god da požele.

"Emina i Mustafa su se nakon razvoda dogovorili da on ostane u kući u kojoj su živjeli sa djecom, a da se ona sa sinovima preseli u novi dom kada nađe odgovarajući prostor. Pjevačica je prije nekoliko mjeseci našla kuću u komšiluku jer joj taj kvart odgovara, ali nije mogla odmah da se preseli. Opremanje novog doma i sama selidba je potrajala, pa se tek nedavno preselila. Mustafa nije pravio problem što se zadržala više nego što je dogovoreno. Emina i sinovi su prezadovoljni novim domom, a dječaci posebno, jer im je tata blizu, pa mogu često da ga viđaju", navodi izvor blizak pjevačici za "Blic".

Novi Eminin dom je manji od prethodne, ali jednako luksuzan.

"Da se razumijemo, sadašnji dom je manji od prethodnog, ali je i ovaj veliki i odiše luksuzom i glamurom. Emina ga je opremila najskupljim i najsavremenijim namještajem, kuća sadrži dnevni boravak, kuhinju i nekoliko spavaćih soba. Ima prostrani balkon, u jednom kupatilu je džakuzi, a u dvorištu se nalazi i bazen. Ona se pošteno istrošila kako bi opremila novi dom, ali vrijedilo je jer izgleda kao iz magazina", priča izvor za "Blic".

Emina je prije nekoliko mjeseci pričala o preseljenju u novi dom.

"Tačno je da ću živeti u delu grada koji je blizu onog gde je sada Mustafa, ali to nije zbog moje želje da živim pored njega već se jednostavno radi o rejonu u kome se mi krećemo. Mustafu mogu da vidim kad god hoću, to nije nikakav problem", rekla je Emina za "Gloriju" i otkrila da će imati manju pomoć u novoj kući:

"Prethodna kuća je prelep prostor, ali je prevelik za mene. Tamo smo živeli sa još tri žene, sada ću imati samo jednu."

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije