Žuta hronika

Pratite nas na Google news

Filip varao trudnu Aleksandru sa manekenkom?

Filip varao trudnu Aleksandru sa manekenkom?
Foto: N.N. | Filip varao trudnu Aleksandru sa manekenkom?
N.N.

Filip Živojinović navodno je varao Aleksandru Prijović sa manekenkom dok je bila u poodmakloj trudnoći.

Pjevačica je zbog sina Aleksandra prešla preko toga, ali Filipu to nikada neće oprostiti, piše Skandal.

Prija navodno krije suprugovu aferu od folk zvijezde Lepe Brene i svog svekra Slobodana Bobe Živojinovića, ali i od svoje majke Borke zbog velike bruke.

“Aleksandra se trudi da Filipu oprosti prevaru, ali ne ide to baš tako lako. Ta riba sa kojom je varao je baš lijepa i zgodna, a upoznali su se u njihovom restoranu "Tri tačke" i tada je počela njihova kratka romansa. Od tog dana provodili su puno vremena zajedno, a Prija je ludjela što joj muž luta dok ona sama sjedi u stanu”,  priča izvor i objašnjava kako se Filip tada ponašao veoma neodgovorno prema svojoj ženi.

“On je toliko poludio za tom manekenkom da sedam dana nije živio u Aleksandrinom stanu iako je ona bila pred porođajem. Ta djevojka ga je brzo obrlatila i on je Priju skroz zapustio i samo se sa ovom provodio dan i noć”, rekao je između ostalog i dodao da je Aleksandra prošla kroz pravi pakao, noćima je plakala i zvala ga, a on joj nije odgovarao. Ma strašno, jadna žena šta je sve preživela - kaže izvor i otkriva da Aleksandra zbog bruke, koja bi brzo pukla, nije nikome htjela da priča o Filipovom nevjerstvu, pa je tako sve lagala kada bi je pitali gdje joj je muž.

“Prija je u to vrijeme imala česta gušenja zbog nervoze, a ta preljuba ju je skroz dotukla. Kad je saznala da je sa tom djevojkom svakodnevno na Dorćolu, pjevačica je riješila da ga dozove pameti i zaprijetila mu je riječima: "Sina nikada nećeš vidjeti ako se ne vratiš kući i ako se ne uzmeš u pamet. Znam gdje i sa kim noći provodiš - tek tad se Filip malo trgao i prekinuo tu aferu sa manekenkom", rekao je izvor i dodao da ga manekenka nije baš lako pustila, a situacija se smirila tek kada su se preselili u novu vilu. Pjevačica je navodno prešla preko preljube, ali mu nije oprostila.  

(Hayat.ba)

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije