Scena

Fudbaler Lacija "uštopao" fatalnu manekenku

Fudbaler Lacija "uštopao" fatalnu manekenku
Foto: Instagram | Fudbaler Lacija "uštopao" fatalnu manekenku

Hoakin Korea (25) blista ove sezone, kako na terenu tako i van njega. Ofanzivac Lacija sa svojim timom ima priliku da se okiti titulom prvaka Italije, s obzirom na to da su u mrtvoj trci sa Juventusom i Interom.

Osim što pruža sjajne partije, sjajni Argentinac pažnju medija privlači i zbog emotivne veze sa španskim modelom Dezire Kordero (27). Radi se o fatalnoj Andalužanki koja je slaba na fudbalera. U septembru 2016. godine, glavna vijest u većini španskih medija bila je njena veza sa Kristijanom Ronaldom.

Ipak, njihova avantura nije dugo trajala, navodno je Portugalcu zasmetalo to što se mis Španije iz 2014. godine previše eksponirala te je procijenio da se njegovo ime koristi samo za promociju i vrlo brzo je uslijedio prekid veze. Osim sa Ronaldom i sada s Koreom, dovođena je u vezu i sa tadašnjim fudbalerom Betisa Encom Renelom te sinom legende Reala Fernanda Jera, Alvarom Ruizom.

Zvijezda Lacija i Korderova vezu su ozvaničili u ljeto 2018. godine i od tada su nerazdvojni, što se može vidjeti i na njihovim Instagram profilima, gdje svima daju do znanja da su u skladnoj vezi. Dezire se više ne eksponira previše, živi prilično miran život sa svojim partnerom u Vječnom gradu, a zasluge za to pripadaju fudbaleru nebeskoplavih, strijelcu sedam ovosezonskih golova za Lacio.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije