Žuta hronika

Goca Božinovska vikala na snajku Bojanu

Goca Božinovska vikala na snajku Bojanu
Foto: Facebook | Goca Božinovska vikala na snajku bojanu
N.N.

Goca Božinovska, pjevačica, hoće navodno da izbaci snajku Bojanu Rodić iz kuće kako stalno ne bi bila zatvorena u četiri zida.

Kako priča izvor iz Surčina, pjevačica je napala i vikala na Bojanu da pod hitno mora da mjenja način života, inače će dosaditi i njoj i vjereniku Mirku Šijanu.

"Goca smatra da se Bojana previše zatvorila u kuću. Posvećena je Mirku i bebi, ali nema potrebe da se toliko začauri, pa joj je očitala bukvicu: "Aman ženska glavo, pa ima ovo dete babu! Ja ću da ga čuvam, a ti se skockaj, zovi sestre, zovi drugarice i u provod. Šta ima samo u Mirka da gledaš, dosadićeš mu, pa će posle da bude kuku i lele. Hvala Bogu, ne brani ti. Nije neki ludak. Slušaj ti mene. Ja sam sve to prošla. Da se lepo skockaš, nasminkaš, pa na muziku, a baba će da čuva unuče. Nije moja snajka samo domaćića, pa i ja moja Zlajka smo imale i malu decu, pa smo i skitale i nastupale i deca su nam dobra i šta nam fali", vikala je Goca snajki, dok "Skandal" prenosi da je Bojana odmah poslušala svekrvu.

"Bojana je pažljivo saslušala Gocu i složila se sa njom, pa je brže-bolje sa sestrama zakazala izlazak u provod", završava izvor.

(Blic.rs)

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije