Scena

Golišava fitnes instruktorka iz BiH napala novinare: To nisu tange nego bikini

Golišava fitnes instruktorka iz BiH napala novinare: To nisu tange nego bikini
Foto: N.N. | Golišava fitnes instruktorka iz BiH napala novinare: To nisu tange nego bikini

Instruktorka fitnesa koja je prodefilovala crvenim tepihom ispred Narodnog pozorišta u Sarajevu u prozirnoj haljini odlučila je edukovati javnost.

Naime, mnogi su ono što se vidi ispod haljine lakonski nazvali tangama, ali Lejla tvrdi da nisu u pravu i da trebaju edukaciju.

"Za novinare koji su napisali da su ovo tange, malo edukacije: ovo je model bikinija. U takvom bikini modelima se djevojke takmiče u fitnessu/bodybuildingu, a pobjednica Svjetskog prvenstva Miss bikini Amerike 2014. može da ga nosi s ponosom i na crvenom tepihu. Osim toga, u svečanim haljinama se bez problema često razotkrivaju mišići ramena, leđa, ruku, nogu, zašto ne i mišić gluteus ako je lijepo izvajan, onda je to umjetničko djelo, a ne vulgarnost", napisala je na Instagramu.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Za novinare koji su rnapisali da su ovo tange malo edukacije: ovo je model bikinija!  U takvim bikini modelima se djevojke takmiče u fitnessu/bodybuildingu, a pobjednica Svjetskog prvenstva Miss bikini Amerike 2014. može da ga nosi s ponosom  i na crvenom tepihu  Osim toga u svečanim haljinama se bez problema često razotkrivaju mišići ramena, leđa, ruku, nogu....zašto ne i mišić gluteus ako je lijepo izvajan onda je to umjetničko djelo, a ne vulgarnost  #missbikini #missbikiniamerica2014 #musclemania #bikinigirl #bikinifitness #naturalbodybuilding #bodybuilding #fitnessgirl #fitnessadict #fitnessmotivation #staynatural #stsyfit #lejlasebic

Objavu dijeli Lejla Sebic (@lejlasebic)

(Index.hr) 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije