Scena

Ilon Mask i Grajms se razišli, ali se i dalje vole

Ilon Mask i Grajms se razišli, ali se i dalje vole
Foto: Tanjug/AP | Ilon Mask i Grajms se razišli, ali se i dalje vole

Vlasnik kompanije "Tesla" i osnivač "Spejs Iksa" Ilon Mask i muzičarka Grajms su raskinuli poslije tri godine veze. Bivši par je i dalje u dobrim odnosima, tvrdi Mask, i zajedno se brinu o svom sinu.

Pedesetogodišnji milijarder, Ilon Mask je potvrdio da su se on i trideset trogodišnja kanadska pjevačica Grajms razišli.

"Polurazdvojeni smo, ali se i dalje volimo, viđamo se često i odlično slažemo", otkrio je Mask za Njujork post, pernosi portal Entertejment vikli.

"Razlog je prije svega to što moj posao u 'Spejs Iksu' i 'Tesli' zahtijeva da veći dio vremena provodim u Teksasu ili u inostranstvu, a njen posao je vezan uglavnom za Los Anđeles", dodao je Mask.

Mada se pjevačica pojavila na crvenom tepihu na Met gali polovinom mjeseca, Mask nije prisustvovao ovom događaju s njom. Vijest je objavljena nedjelju dana pošto je prva potpuno civilna posada "Inspiracija 4" koju je "Spejs Iks" poslao u svemir, uspješno obavila svoj let i sletjela na obalu Floride.

Prve vijesti o romantičnoj vezi između Maska i Grajms su se pojavile u maju 2018. kada su zajedno prisustvovali upravo na Met gali, poslije njegove kraće veze sa glumicom Amber Herd.

Otkako su u maju 2020. dobili sina, Mask je priznao da majka trenutno ima veću ulogu od njega, ali da se nada da kada "klinac odraste", da će biti više mjesta i za njega.

Mask, koji je bio oženjen tri puta, sa dvije žene, ima pet sinova iz prvog braka. Od 2000. do 2008. godine bio je u braku sa Džastin Mask, koju je upoznao još kao student, a koju je ostavio zbog glumice Tulale Rejli. Sa njom se prvi put vjenčao 2010. godine i brak je trajao dvije godine, da bi se 2013. ponovo vjenčali i razveli poslije tri godine.

(RTS)

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije