Scena

Ima 66 godina i izgleda nestvarno dobro

Ima 66 godina i izgleda nestvarno dobro
Foto: Instagram | Preživjela pad helikoptera, imala četiri braka i sa 66 godina izgleda nestvarno

Američka manekenka, glumica i preduzetnica Kristi Brinkli (66) oduševila je 590 hiljada svojih pratilaca na Instagramu objavivši fotografije sa luksuznog kruzera, pa je još jednom pokazala zašto su ju nekad nazivali jednom od najseksepilnijih i najljepših žena svijeta.

Mnogi su zaključili da ova, danas 66-godišnja plavuša djeluje upola mlađe.

Njen zaštitni znak su duga plava kosa u loknama, široki osmijeh koji rijetko kada skida sa lica, ali i vitko tijelo kojim može bez problema da zasjeni neke mlađe koleginice. Svoj izgled duguje pravilnoj ishrani, pozitivnom duhu i kvalitetnom snu, kao i vježbanju u teretani, plivanju i skijanju.

Ipak, za njega je djelimično zaslužan i botoks, koji ubrizgava u vrat, a ne u čelo, a uz to odlazi i na laserske tretmane pomlađivanja nogu.

"Ti si definitivno boginja, predivna si i oduzimaš dah", "O Bože, kakva lijepa dama", "Sviđa mi se tvoj stav", "Najbolja od najboljih", "Kosa ti je prelijepa", "Ti ne stariš", "Istinska ljepotica", "Volim tvoj osmijeh", "Ti si mi inspiracija, predivna iznutra i spolja", samo su neki od hiljada komentara koje je dobila.

Kristi je svjetsku slavu stekla nakon što se pojavila u časopisu "Sports Illustrated", za koji je pozirala u bodiju, a nakon toga su ju čak tri puta zvali da snimi nova izdanja. U svojoj bogatoj karijeri pojavila se na više od 500 naslovnica časopisa, a bila je i zaštitno lice mnogih slavnih modnih kuća i brendova.

U javnosti je najpoznatija po pojavljivanju u legendarnom spotu za pjesmu "Uptown Girl" pjevača Bilija Džoela, s kojim je nekoliko godina provela u braku.

Magazini "Allure" i "Men's Health" ovu ljepoticu proglasili su jednom od najatraktivnijih žena svih vremena.

Kristi iza sebe ima 4 braka

1973. udala se za francuskog umjetnika Žana-Fransoana Aloua. Brak su okončali 1981. godine, a djece nisu imali.

1985. udala se za muzičara Bilija Džoela, kojeg je upoznala 1983. na Sent Bartu, na Karibima. Vjenčali su se 23. marta 1985. godine, na jahti na Hadson rijeci. To je oboma bio drugi brak, a tačku na njega stavili su u avgustu 1994. godine. Iz ljubavi su dobili jedno dijete, kćerku Aleksu Rej Džoel (34).

1994. godine Kristi se udala za čovjeka koji se bavio nekretninama, Ričarda Tobmana. Upoznali su ih zajednički prijatelji 1994. godine, zaprosio ju je u maju iste godine, iako je i dalje bila udata za Bilija.

Kristi se za Ričarda udala 22. decembra 1994. u Koloradu, u blizini mjesta na kojem su oboje imali helikoptersku nesreću, 1. aprila 1994.

Ljepotica je imala 40 godina kada se udala sa 6 godina starijeg Ričarda, a na dan vjenčanja saopštila je da čekaju sina. Brak se okončano 1995. godine, sa jednim djetetom, sinom Džekom Perisom Tobmanom, rođenim 2. juna 1995.

1996. Kristi se udala za arhitektu Pitera Helsija Koka.

Vjenčali su se 21. septembra 1996. godine, dobili su jednu kćerku - Sejlor Li Brinkli Kuk, rođenu 2. jula 1998. godine. Ona je, kao mama, postala model.

U julu 2006. objavljeno je da se Kristi i Piter rastaju. Dogovor su postigli u julu 2008. godine, a strani mediji pišu da su se zvanično razveli ili 12. septembra, ili 3. oktobra 2008. godine, prenosi "Telegraf.rs".

Osim gore pomenutih fotografija sa jahte u galeriji pogledajte i neke druge sa njenog Instagram profila koje su oduževile njene obožavaoce.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije