Scena

Isak Šabanović nakon raskida sa Aleksandrom Mladenović: Moram naći novu neku

Isak Šabanović nakon raskida sa Aleksandrom Mladenović: Moram naći novu neku
Foto: Instagram/isakciksy | Isak Šabanović nakon raskida sa Aleksandrom Mladenović: Moram naći novu neku

Pjevač Isak Šabanović noću nastupa po poznatim diskotekama kako na kopnu tako i na primorju, a preko dana se ozbiljno bavi svojom karijerom i priprema još nekoliko novih pjesama.

"U septembru izlazi balada, a čuo sam još par pesama koje mi baš leže, kao da su pisane za mene. Zainatio sam se, baš hoću nešto da napravim i zaokružim, a ako budem mogao da na kraju one godine napravim i promociju, to bih jako voleo", priznaje Isak.

Međutim, razlog mnogobrojnih novinskih natpisa u kojima je pjevač bio glavni akter nije njegova muzička karijera, već veza sa koleginicom Aleksandrom Mladenović, sa kojim se nakon par mjeseci ljubavi, rastao.

Upravo zbog toga, obećava da će u budućnosti biti veoma oprezan i pažljivo birati informacije koje će plasirati u javnost.

"Jesam javna ličnost ali mi privatno nemojte dirati. Svi znamo da bi naša veza više, bolje i lepše trajala da se nije saznalo. Idemo dalje, šta da radim. Ne mogu ostati sam, moram naći novu neku, ali ne znam da li sam spreman za novu ljubav", otkrio je on za Grand news, piše GrandOnline.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije