Scena

Ispovijest navodne žrtve kralja popa: Majkl i ja smo se vjenčali kad sam imao 10 godina

Ispovijest navodne žrtve kralja popa: Majkl i ja smo se vjenčali kad sam imao 10 godina
Foto: Screenshot / CBS | Ispovijest navodne žrtve kralja popa: Majkl i ja smo se vjenčali kad sam imao 10 godina

Nakon smrti kralja popa, Majkla Džeksona, zloglasne priče o imanju "Neverland" počele su da izlaze na vidjelo. Njegova bivša pomoćnica Adriana Mekmanus (56) koja je godinama radila na spomenutom ranču nedavno je progovorila o životu popularnog pjevača i njegovim navikama.

"Majkl Džekson bio je predator pedofil koji je zlostavljao desetine djece, snimao susrete s njima, te video snimke čuvao u tajnoj biblioteci skrivenoj na svom ranču Neverland", ispričala je Mekmanus te nastavila:

"Bilo je puno vazelina na Neverlandu, jako puno u Majklovoj spavaćoj sobi. Nisam ga ništa ispitivala jer je on bio moj šef, i bila sam tamo da obavljam svoj posao. U kući su postojale brojne tematske prostorije u kojima se družio s djecom, poput roze sobe, željeznička soba, vojnička soba", rekla je Adriana.

Navodno su dječaci pokojnog pjevača najviše posjećivali za vrijeme vikenda, kupali se s njim goli u đakuziju, a on bi ih za to vrijeme držao za ruke i ljubio.

Nedavno se oglasio i Džejms Sejfčak (30), muškarac za kojeg se Majkl Džekson navodno 'oženio' kad je imao samo deset godina.

U novom dokumentarcu 'Leaving Neverland: Michael Jackson and me', Džejms je progovorio o životu s kraljem popa na zloglasnom imanju.

Foto: CBS
Foto: CBS

"Imali smo ceremoniju vjenčanja u spavaćoj sobi. Bilo je lijepo. Poklonio mi je prsten s nizom dijamanata", prisjeća se Džejms kojem je Džekson navodno nakon svakog seksualnog čina poklanjao skupocjeni nakit.

"Volio sam nakit, a Majkl mi je rekao da moram nekako da ga zasluži. Odlazili smo u trgovine nakitom i pravili se kako isprobavamo nakit na meni jer imama male ruke, slične ženskim", ispričao je Džejms. 

On i Majkl upoznali su se 1987. godine na snimanju reklame 'Pepsi', a seksualno zlostavljanje počelo je nekoliko mjeseci nakon toga.

"Majkl je vrhunski manipulator. U to vrijeme bili smo baš jako zaljubljeni i kad nisam bio s njim mislio sam na njega. Zvao bi me na telefon, dolazio meni na druženje i vodio me u šoping. Bio sam jako uzbuđen zbog toga", otkriva on u dokumentarcu. 

(24sata.hr)

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije