Scena

Izdat nalog za hapšenje Merlina Mensona

Izdat nalog za hapšenje Merlina Mensona
Foto: N.N. | Izdat nalog za hapšenje Merlina Mensona

Policija u američkoj državi Nju Hempšir izdala je aktivni nalog za hapšenje pjevača Merilin Mensona zbog optužbi za napad.

Menson (52) optužen je za dva prekršaja. Optužen je za napad, od kojih je jedan na videografa tokom koncerta u Gilfordu 2019. godine.

Kako se navodi u izvještaju, policija je izjavila da su pjevač i njegov agent bili već neko vrijeme svjesni naloga za hapšenje, međutim, pjevač nije bio u stanju, odnosno, nije htio da odgovara za optužbe, prenosi BBC.

U zvaničnim izvještajima Gilford policijskog odjeljenja, svaka pojedinačna optužba nosi mogućnost zatvora od godinu dana i novčanu kaznu od 2.000 dolara.

Policija je u izvještaju, takođe, dodala da navodni napadi nisu seksualne prirode.

Gospodin Menson, čije je pravo ime Brajan Hu Vorner, nije, još uvijek, dao zvaničnu izjavu za javnost povodom optužbi za napad.

Podsjetimo se, ranije ovog mjeseca, Mensonova bivša asistentkinja Ešli Volters tužila je pjevača za navodni seksulani napad, a njen advokatski tim je podnio žalbu protiv Mensona u Kaliforniji.

"Menson je veoma stravičan i nasilan šef, koji je govorio svojim prijateljima da mogu da me dodiruju i ljube", ističe Ešli Volters.

Međutim, ovo nije jedina optužba za seksualni napad od strane Mensona. Naime, u februaru mjesecu, izdavačka kuća Loma Vista prekinula je saradnju sa ovim pjevačem, zbog optužbi za seksulani napad na glumicu Evan Rejčel Vud.

(B92.net)

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije