Scena

Jami i kćerka uhvaćene u provodu

Jami i kćerka uhvaćene u provodu
Foto: Arhiva | Jami i kćerka uhvaćene u provodu

U medijima su se prIije nekoliko nedjelja pojavile slike kćerke Jasne Milenković Jami i od tada je Lea u žiži medijskog interesovanje, a majku i kćerku od tada ne prestaju da porede.

Posebno ta sličnost dolazila je do izražaja kada se pogledaju Jasnine slike iz mladosti, ali kako se i njena naslednica nedavno podvrgla nekim estetskih zahvatima, tvrdnja pevačicine publike i obožavatelja je da su tek sad vrlo slične.

Budući da Lea, Jasnina mezimica koju je ona dobila sa beogradskim frizerom Predragom Peđom Rankovićem, je izrazila želju da stavi hijaluron u usta i obavi još par korekcija na licu i ona i pjevačica naišle su na osudu javnosti, a nedavno se pojavio novi razlog da se o popularnoj majci i kćerki piše.

Naime, kćerka Jasne Milenković Jami i ona sama pojavile su se na jednom gradskom događaju identično obučene u odijela, samo su napravile malu razliku u boji što je, po mišljenju mnogih, imalo za cilj da dodatno istaknu sličnost.

Jami je za tu priliku ponijela naradžansti kompet odijelo koje je ukrasila skupocijenim potpeticama, dok je Lea odabrala kraljevsko plavu nijansu za svoje predstavljanje. Kako je i bila namjera privukle su veliku pažnju fotoreportera i ostalih zvanica.

Foto: Instagram

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije