Scena

Kako je Murinjo rastavio Ezila i manekenku: "Svi su ti spavali sa djevojkom"

Kako je Murinjo rastavio Ezila i manekenku: "Svi su ti spavali sa djevojkom"
Foto: Tanjug/AP - Instraggram/ Screenshot | Kako je Murinjo rastavio Ezila i manekenku: "Svi su ti spavali sa djevojkom"

Poznati fudbaler Mesut Ozil odlučio je nedavno da okači kopačke o klin, i ode u zasluženu penziju.

Možda mu je ovo i najbolja odluka, s ozbirom da godinama unazad ne igra na svom prepoznatljivom nivou. Iza sebe ima fenomenalnu i bogatu karijeru, a najbolje partije je pružao u dresu Real Madrida, u kome je igrao od 2010. do 2013. godine.

Prije nekoliko godina španski list "El Konfidensijal" je objavio snimke razgovora Florentina Pereza na kojima se čuje da je on sve znao o ljubavnom životu Mesuta Ozila a o njegovoj tadašnjoj djevojci nije imao šta lijepo da kaže.

Inače, Ozil se u to vrijeme zabavljao sa venecuelanskom manekenkom Aidom Jespikom.

"Ozil se zaljubio u jednu manekenku iz Milana. Murinjo mu je rekao 'sa djevojkom ti je spavao cio tim Milana, cio tim Intera i cio stručni štab'. Mislim da je Ozil poslije te izjave raskinuo sa njom. Mesut je imao 21 godinu kada je došao sa djevojkom, ali je brzo otkrio čari Madrida i promijenio je stil života. Otjerao je tadašnju djevojku i zamijenio je sa manekenkom. Koristio je privatni avion da odleti do nje, da odradi posao i da se vrati", kazao je Perez na tom snimku, a može se reći da su poslije toga i Murinjo i Ozil bili u sukobu jer se njemačkom fudbaleru nije dopalo što je tako govorio o Aidi.

Nedugo nakon toga Ozil i Aida su stavili tačku na svoju vezu, a potom je njemački fudbaler oženio švedsku glumicu turskog porijekla Amine Gulše.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije