Scena

Kamila i Čarls imaju tajnog sina?

Kamila i Čarls imaju tajnog sina?
Foto: Facebook/rojters | Kamila i Čarls imaju tajnog sina?

Ćutao je više od pedeset godina, ali sada je progovorio. Sajmon Dorante-Dej (52) iz Australije tvrdi da je tajni sin princa Čarlsa (70) i Kamile (71). Muškarac, čije je srednje ime Čarls, zahtijeva DNK analizu kojom želi dokazati da je u pravu, prenosi Mirror.

Sajmon se rodio 5. aprilaa 1966. u Hampširu, a trenutno živi u Australiji. Porodica, koja ga je odgojila, usvojila ga je kada mu je bilo svega 18 mjeseci. Muškarac je uvjeren da je plod prve afere slavnog kraljevskog para, a rodio se kada je Čarlsu bilo 17, a Kamili 18 godina.

Da princeza Dajana nije poginula u automobilskoj nesreći 1997., Sajmon tvrdi da bi cijeli svijet saznao za njega.

"Vjerujem da je Dajana znala da ja postojim i da je 'posložila kockice'. Mislim da je pronalazila sve više odgovora o svom životu, o tome kakvo joj je zlo učinjeno i htjela je to objaviti javno" kaže Dorante-Dej.

Kako se navodi, usvojila ga je radnica kod kraljice Elizabete II. (92) i princa Filipa (97). Ona mu je mnogo puta rekla ko su mu roditelji.

"Nije mi davala napomene, govorila mi je otvoreno", kaže Sajmon koji u posljednje vrijeme javno objavljuje na društvenim mrežama da je sin Kamile i Čarlsa.

Inače, Čarls se s princezom Dajanom vjenčao 1981., a razveli su se 1996. Čarls se 2005. oženio svojom starom ljubavi, Kamilom. Dajana i Čarls imaju sinove Villijama (36) i Herija (34), a Kamila iz braka s Endrjuom Parkerom Boulsom (79) ima kćerku Lauru (41) i Toma (44).

(24sata.hr)

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije