Scena

Karleuša je u jako lošem stanju, muž strahuje za njen život?

Karleuša je u jako lošem stanju, muž strahuje za njen život?
Foto: Kurir.rs | Karleuša je u jako lošem stanju, muž strahuje za njen život?

Jelena Karleuša u jako je lošem psihičkom stanju nakon smrti majke Divne, pišu mediji u Srbiji. Njen suprug Duško Tošić još uvijek je u Beogradu, iako je odavno trebao otputovati u Kinu gdje već nekoliko mjeseci igra u klubu Guangžou. Tošić se navodno povjerio prijatelju da je odlazak u Kinu odgodio jer se boji za život svoje supruge, piše srpski Alo.

"Jelena je teško podnijela majčinu smrt i nikako ne dolazi k sebi. Ona je i dalje u teškom psihičkom stanju. Ne miri se s tim da Divne više nema. Neprestano plače i pije lijekove za smirenje", prenose portali u Srbiji.

"Duško se ne odvaja od Jelene i preuzeo je sve obaveze oko djece na sebe. Pokušava joj pomoći razgovorom. Objašnjava joj da život mora ići dalje i da ima razloga da živi za djecu i obitelj, ali Jelena je neutješna. Sasluša ona njega, ali i dalje nema pomaka. I Divnina sestra jako pati, ali više strahuje za Jelenino emotivno stanje. Tošić je ne može smiriti iako danonoćno bdije nad njom. On je stanje svoje žene objasnio i treneru Draganu Stojkoviću Piksiju, koji je imao razumijevanja i dao mu dozvolu da u Beogradu ostane dokle god je to potrebno", rekao je neimenovani izvor.

(Alo/Index)

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije