Žuta hronika

Karleuša podnijela 120 tužbi

Karleuša podnijela 120 tužbi
Foto: Instagram | Karleuša podnijela 120 tužbi
N.N.

Pjevačica Jelena Karleuša (40) odlučila je da tuži nekoliko medija u Srbiji koji su pisali o njoj i Ognjenu Vranješu (29) tokom seks skandala u kojem se našla nakon što su objavljene intimne poruke koje je ona navodno razmjenjivala sa fudbalerom Ognjenom Vranješom.

Pojedini mediji objavljivali su prepiske i eksplicitne fotografije za koje su tvrdili da se na njima nalazi pjevačica, što je ona oštro demantovala.

"Ovo je prvi i posljednji put da se ovim povodom oglašavam. Sve što je do sada objavljivano od strane medija kao moja izjava, mog supruga ili člana porodice je apsolutna izmišljotina. Ispred mene stoje potpisane pravne punomoći za 120 tužbi koje sam podnijela protiv srpskih medija zbog strašne neljudske medijske antikampanje i linča. Udarili su na moje ime, dostojanstvo, porodicu, djecu, muža, oca i majku", napisala je Karleuša na svom Instagramu.

"Ovdje nije riječ o novinarskom izvještavanju već o grubom vrijeđanju, lažima, bolesnom napadu punom osobne mržnje, zla i želje za osvetom. Podnijete su krivične prijave protiv srpskih medija", dodala je Karleuša.  

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 120 lawsuits against Serbian press

A post shared by JELENA KARLEUŠA (@karleusastar) on

Nešto kasnije na Instagram priči dodala je da je za kratko vrijeme u medijima objavljeno 120 naslovnih strana protiv nje.

"Poređenja radi, o svim ubistvima koja su se u Srbiji desila u čitavoj prethodnoj godini pisalo se na ukupno 89 naslovnih strana", napisala je pjevačica. 

Komentare na ovu vijest mogu postaviti samo prijavljeni čitaoci.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Komentari: 1

Zeki3

treba onu kurvetinu udariti k..m u dupe i usta da se vise spusti na zemlju ali sumljam da bi i to pomoglo, jedino da ju je u Afriku poslati pa da je crnci s min. 30-40 cm. muskog ponosa nauce kulturi, dostojanstvu i postenju :) mada i to ne bi pomoglo ..

Više komentara Pošaljite komentar

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije