Scena

Karleuši cijena skočila poslije seks-skandala

Karleuši cijena skočila poslije seks-skandala
Foto: N.N. | Karleuši cijena skočila poslije seks-skandala

​Folk zvijezda Jelena Karleuša poslednjih dana radi punom parom i niže nastupe po svjetskim metropolama. Seks afera sa fudbalerom Ognjenom Vranješom pjevačici je podigla cijenu.

Nakon nastupa u Beču u petak, folkerka je sljedeće noći pjevala u Amsterdamu. Mediji spekulišu da je za svaki nastup dobila po 20.000 evra, dok joj je prije skandala cijena iznosila oko 12.000 evra.

Jeca je publiku u jednom klubu u Amsterdamu zabavljala do ranih jutarnjih sati. Bila je u elementu i glamuroznom, uskom, šarenom kombinezonu. Uživo je otpjevala pesmu "Ederlezi". Oduševljenje prisutnih je bilo neskriveno, a na kraju je od fanova dobila ogromnog plišanog medvjeda i crvene ruže na poklon.

Karleušu su, po povratku iz Amsterdama, na beogradskom aerodromu uslikali foto-reporteri dok je opušteno odejvena, u trenerci, bez šminke, noseći velikog medu, odlazila na jutarnji let za Dubai. Pjevačica je žurila kod supruga Duška Tošića koji u ovom arapskom gradu boravi već nekoliko dana, a njihove kćerke su kod Jelenine majke Divne.

(novosti.rs)

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije