Žuta hronika

Kejleb Dresler, zgodni plivač za kojim uzdišu žene širom svijeta

Kejleb Dresler, zgodni plivač za kojim uzdišu žene širom svijeta
Foto: Screenshot/Instagram/caelebdressel | Za zgodnim plivačem uzdišu žene širom svijeta
N.N.

Sem zbog atletskih sposobnosti, određeni sportisti su veoma popularni, kako zbog svojih uspjeha, tako zbog izgleda i atletske građe.

Nižu profesionalne uspjehe, a njihova pojava pleni harizmom i ljepotom, te često možemo da čujemo uzdahe i komentare da su "zaista prezgodni", "odlično izgledaju", "Apoloni"...

U stranim medijima neki olimpijci su već dobili status veoma atraktivnih ličnosti, među njima jedno ime dominira.

U pitanju je, naravno čuveni američki plivač Kejleb Dresler. 

Nazivaju ga "najboljim sportistom još od Majkla Felpsa". 

Višestruki je olimpijski pobjednik i svjetski rekorder, već se okitio zlatom u Tokiju. Ovaj 24-godišnji sportista, ne uživa da bude u centru pažnje van bazena, pišu mediji.

I koliko god žene uzdišu za njegovom pojavom, njegova ljubav je ipak usmjerena na suprugu Megan, koju zna još od srednje škole.

Tetovaže koje se nalaze na njegovom tijelu imaju posebno značenje: "Imam medvede, pomorandže, cveće magnolije. Dosta toga je posvećeno Floridi", rekao je jednom prilikom.

Zanimljivo, ali plivanje nije bila njegova prva ljubav. U intervjuu za "Mad Rabbit", priznao je da je to bio fudbal i da "to još uvijek jeste".

Važi za izrazito sentimentalnu osobu. Naime, čuva maramu koju je dobio od svoje pokojne profesorke matematike iz srednje škole za koju smatra da je dosta uticala na njegov život: "Ovaj detalj je bio blizu mene na svakoj trci i tako će ostati i sve dok ne završim karijeru."

 

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije