Scena

Kendal se fotografisala potpuno gola, obožavaoci oduševljeni

Kendal se fotografisala potpuno gola, obožavaoci oduševljeni
Foto: Instagram | Kendal se fotografisala potpuno gola, obožavaoci oduševljeni

Čini se da manekenka Kendal Džener (23) više nije stidljivica kakva je nekada bila.

Na svom Instagram profilu objavila je fotografiju na kojoj je potpuno gola, a prekrila je samo bradavice.

U posljednje je vrijeme sve sklonija pokazivanju vitkog tijela, a njeni fanovi kažu da joj je posljednja fotografija u nizu najprovokativnija do sada.

Komentarisali su je mnogi, a između ostalih su je pohvalili i youtuber Džejms Čarls (20) te njena sestra Kloi Kardašijan (35).

Kendal je stala pred objektiv fotografa Merta Alasa (49) koji se takođe pohvalio saradnjom na svom Instagram profilu objavivši još jednu golu fotografiju.

Manekenka tvrdi da se zbog svoje građe često nije osjećala ugodno u porodici te da se bori sa sigurnošću. Za razliku od svojih sestara koje se ponose oblinama i figurom, njena manekenska linija uglavnom je donosila frustracije te se nije osjećala jednako lijepom i prihvaćenom.

"Uvijek sam bila mala i mršava, a kada bih pogledala svoje sestre nisam se osjećala dobro. Pomislila bih da li treba da budem više seksi poput njih? Jednostavno nisam osjećala da se uklapam", rekla je Kendal.

U međuvremenu je ipak prihvatila svoju 'posebnost' i okrenula ju u vlastitu korist. Voli da radi stvari drugačije od sestara i bolje se osjeća u svojoj koži.

(24sata.hr)

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije