Scena

Ketrin Zita Džons glavna zvijezda crvenog tepiha na Emiju

Ketrin Zita Džons glavna zvijezda crvenog tepiha na Emiju
Foto: Tanjug/AP | Ketrin Zita Džons glavna zvijezda crvenog tepiha na Emiju

Holivudska glumica Ketrin Zita Džons (51) bila je glavna zvijezda crvenog tepiha ovogodišnje dodjele nagrade Emi, na kojem se pojavila u pratnji svog 25 godina starijeg supruga Majkla Daglasa (76).

Svi pogledi naročito su bili uprti u Ketrin. Ona je oduzimala dah, pozirajući u crvenoj haljini visokog izreza, koja je otkrila vitke noge, a bio je tu i duboki dekolte.

Uoči pojavljivanja na dodjeli nagrada, Ketrin je na svom profilu na Instagramu podijelila i kratki video iz limuzine, koja je vozila nju i Majkla na prestižni događaj.

"Na putu smo na dodjelu Emija, a moj nevjerovatni suprug je nominovan za nagradu. Jako sam ponosna na njega i uzbuđena što idemo, vidimo se tamo", rekla je Ketrin u videu.

Ketrin i Majkl upoznali su se na jednom filmskom festivalu 1998. godine, a lijepa Velšanka je holivudskog veterana očarala istu noć, dok se on njoj ipak nije svidio na prvu.

Daglas joj je navodno pola sata nakon upoznavanja rekao kako će biti otac njene djece, na što mu je Ketrin odgovorila:

"Znaš, čula sam puno toga o tebi. I mislim da je vrijeme da ti kažem 'Laku noć'", odgovorila mu je.

Glumac se u to vrijeme rastajao od supruge Dijandre Luker, sa kojom je u braku bio 18 godina, te je priznao kako ga je bilo sram njegove izjave o djeci, pa je Ketrin u znak izvinjenja poslao poruku i cvijeće.

Godinu dana kasnije su se vjerili, a vjenčali su se 18. novembra 2000. godine u poznatom njujorškom hotelu. Njihovo vjenčanje proglašeno je vjenčanjem godine, što i ne čudi jer su na njega navodno potrošili čak 1,5 miliona funti, a u to su vrijeme svakako izazivali veliku pažnju zbog velike razlike u godinama.

(Telegraf.rs)

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije