Scena

Kim fotkom u bikiniju skupila milione lajkova za nekoliko sati

Kim fotkom u bikiniju skupila milione lajkova za nekoliko sati
Foto: Instagram | Kim fotkom u bikiniju skupila milione lajkova za nekoliko sati

Najpoznatija starleta na svijetu Kim Kardašijan (40) je objavila dvije stare fotografije na društvenoj mreži Instagram i svojim izgledom oduševila na milione pratilaca.

Naime, dok svi mediji bruje o tome da je Kim zvanično podnijela papire za razvod od američkog repera Kanjea Vesta (43), Kardašijanka ni jednog trenutka nije prestala da čašćava svoje pratioce golišavim fotografijama po kojima je izuzetno poznata.

Da su u nedostatku novih odlične i stare, starleta je dokazala objavivši dve stare slike u bež kupaćem koje su izmamile uzdahe njenih fanova na Instagramu.

Kim je tom prilikom nosila maramu oko glave, kao i veoma moderne naočare za sunce, a telo joj je izgledalo brutalno dobro i zategnuto.

Rijaliti zvezda je za kratko vrijeme prikupila više od 3 miliona lajkova, a u komentarima su se nizali brojni komplimenti.

"Prelijepa mama", "Goriš, najzgodnija si", "Kakve obline, ovo nema nigdje", "Vrela kao lava", glasili su komentari njenih najvjernijih obožavalaca.

Podsjetimo, Kim je nedavno potpisala papire za razvod od slavnog repera, koji ju je prošle godine nekoliko puta javno ponizio tokom svoje bipolarne epizode.

Kim je tada prešla preko svega i navodno oprostila mužu, ali čini se da situacija nije bila toliko jednostavna i da starleta nije zaboravila koju neprijatnost joj je otac njeno četvoro djece priredio tokom svoje predsjedničke kampanje, kada je javno rekao da ga je Kim prevarila i da je željela da abortira svoje prvo dijete.

Kanje je tom prilikom i zaplakao, a onda je izvrijeđao i svoju taštu, pa su mu Kardašijanke sve zapamtile i Kim se razvodi od njega poslije 7 godina braka i uprkos njegovom bogatstvu koje ove godine vrijedi 6,6 milijardi dolara.

(Telegraf.rs)

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije