Scena

Kineskinju nisu pustili u SAD zbog provokativne odjeće

Kineskinju nisu pustili u SAD zbog provokativne odjeće
Kineskinju nisu pustili u SAD zbog provokativne odjeće

Dvadesetdvogodišnjoj Kineskinji zabranjen je ulazak u SAD, a američki carinici su je deportovali u Kinu jer je bila u previše provokativnoj odjeći.

Djevojka sa prezimenom Džong koja studira dramu u Šangaju u slobodno vrijeme bavi se manekenstvom, a doletjela je u SAD na poziv poznanika s kojim je dogovorila snimanje fotografija za njegov internet magazin, prenosi QQ.com.

Pri imigracionoj kontroli na njuroškom aerodromu Džon Kenedi Džong koja je bila obučena u bijelu izrezanu majicu, poderane hlače i rozu jaknu carinici su pozvali na poseban razgovor u specijalnu prostoriju. Oficiri granične policije pitali su djevojku koji je cilj njezine posjete u SAD. Saznali su da je foto model u Kini, poslije čega tražili da im pokaže svoj smartphone.

Istovremeno rečeno joj je da da su njena odjeća i svijetla kozmetika uzok zbog kojeg su graničari posumnjali u svrhu njezine posjete Americi.

Na telefonu su carinici vidjeli njenu prepisku sa prijateljem s kojim je dogovarala raspored, uslove i cijenu snimanja. Osim toga, carinici su otkrili u prtljagi dosta odjeće u kojoj Kineskinja treba raditi odnosno snimati se.

Ipak, sva objašnjenja Kineskinje da će raditi snimanje reklame za svog druga nisu prošla, jer obećani novac bio je dovoljan samo da pokrije troškove aviokarte do Njujorka.

Uznemirena djevojka optužena je za pokušaj bavljenja ilegalnom prostitucijom u SAD zbog čega je deportovana nazad u Kinu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije