Scena

Košarkaš uhodi Katarinu Grujić

Košarkaš uhodi Katarinu Grujić
Foto: Screenshot | Košarkaš uhodi Katarinu Grujić

Pjevačica ima novog udvarača koji čini sve da privuče njenu pažnju.

Svakodnevno je obasipa poklonima i cvijećem, a pjevačica i njeni bližnji navode da se zbog njega brine za svoju bezbjednost, prenosi "Informer".

"Sve je počelo kad je pre dve nedelje na nastupu u Beogradu dobila buket sa 1.001 ružom i bocu šampanjca, uz kratku poruku da joj želi sreću u karijeri. Posle samo dva dana, dok je sa nama ručala u restoranu, košarkaš ju je opet iznenadio. Iz cvećare su doneli ogromne korpe sa ružama. Kaća nam je tada pokazala posvetu na kojoj je pisalo - Znaj da si mi uvek u mislima. Na kraju cedulje je nacrtana košarkaška lopta." rekla je pjevačicina drugarica.

Katarina je sve potvrdila, ali naglasila da strahuje za svoju bezbjednost jer ta osoba očigledno zna gdje ona živi i kuda se kreće.

"Istina je da mi neko danima šalje bukete sa 1.001 ružom. Iskreno, nemam pojma o kome se radi, ali pretpostavljam da je košarkaš, jer na svakoj posveti crta košarkašku loptu. Kao i svakoj ženi, i meni prija pažnja, jedino me zabrinjava što taj čovek očigledno zna gde živim i gde se krećem." bila je iskrena za ovaj list.

Tom prilikom otkrila je i svoj emotivni status.

"Nemam dečka, a sada mi i ne treba jer sam maksimalno posvećena karijeri. Trenutno promovišem novu pesmu 'Muška kurva' koja je za nekoliko sati dospela na listu najslušanijih na jutjubu. Ponosna sam na to!" zaključila je.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije