Scena

Kriza u vezi Sofije i Luke: Jović obnovio kontakt sa bivšom?

Kriza u vezi Sofije i Luke: Jović obnovio kontakt sa bivšom?
Foto: Ilustracija | Kriza u vezi Sofije i Luke: Jović obnovio kontakt sa bivšom?

Dvomjesečna veza manekenke Sofije Milošević i fudbalera Luke Jovića navono je već neko vrijeme u krizi.

Fudbaler je Sofiji navodno zamjerio što je u medijima pričala o njihovoj vezi a kako pišu domaći mediji, prvi problem nastao je kada je Luka navodno obnovio kontakt sa bivšom nevjenčanom suprugom Anđelom.

Naime, Luka i Anđela su nakon dugogodišnje veze, u februaru ove godine, dobili nasljednika kome su dali ime David. Fudbaler, koji je u 21. godini postao otac, nekoliko mjeseci nakon rođenja sina istakao je da mu je oduvijek bila želja da se mlad ostvari kao roditelj.

"Luka je ponovo počeo često da komunicira sa Anđelom i to je Sofiji zasmetalo. Ona razumije da je fudbaleru sin na prvom mjestu, ali iritirali su je konstantni kontakti koje ima s bivšom", kaže izvor za "Kurir".

Budući da je Sofija nedavno i priznala kako je zaljubljena u fudbalera, Luka nije bio za to da se njihova veza javno eksponira, zbog toga su se i posvađali.

"Kad ga je Sofija pitala da se slikaju za časopis, on je odbio. Naglasio joj je da ne bi trebalo ni ona ništa da priča o njihovoj vezi, niti o njegovoj prošlosti. Ona ga nije poslušala i uradila je šta je želela. Njoj je bilo u interesu da se 'opere' od priča o aferama s fudbalerima, koje negira. I njemu je potvrdila samo vezu sa Ademom Ljajićem, s kojim je bila tri nedelje", tvrdi dobro obavješten izvor.

Manekenka navodno pokušava da izgladi odnos sa Lukom, koji se zbog povrede trenutno nalazi u Beogradu a povodom ovih navoda nije se odazivala na pozive i poruke.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije