Žuta hronika

Pratite nas na Google news

Lazukić se još nije razveo od Bekvalčeve, a planira novo vjenčanje

Lazukić se još nije razveo od Bekvalčeve, a planira novo vjenčanje
Foto: Mondo.rs/Arhiva | Lazukić se još nije razveo od Bekvalčeve, a planira novo vjenčanje
N.N.

Iako se još zvanično nije razveo od pjevačice Nataše Bekvalac, Luka Lazukić već planira svadbu sa novom djevojkom.

Kako Srpski telegraf saznaje, Lazukić će odmah nakon okončanja braka sa Bekvalčevom ponovo stati pred oltar i to ovog puta sa šest godina starijom djevojkom, sa kojom je već pola godine u emotivnoj vezi.

Upućeni u Lazukićev emotivni život navode da bivši košarkaš faktički već živi sa novom prebogatom djevojkom čije je mjesto prebivališta Cirih.

"Luka je novu izabranicu već upoznao sa bliskim prijateljima, kojima su nedavno otkrili da planiraju vjenčanje za septembar. Jedino što u ovom trenutku može da poremeti planove jeste razvod od Nataše, koji treba da se okonča 20. juna, za kada je zakazano ročište. On planira da će na prvom ročištu brak biti poništen, te da će moći, prema planu, da se oženi novom djevojkom", govori dobro obaviješten izvor Srpskog Telegrafa i dodaje:

"Njegova izabranica živi u Cirihu i često dolazi u Beograd. Mnogo je bogata i upravo ona plaća Luki advokate u sporu koji ima sa Natašom. Ne samo to, nedavno mu je platila 19. 000 evra za operaciju leđa kako bi riješio problem koji je imao. Bez obzira na njen bankovni račun, vjenčanje će biti skromno, samo u krugu najbližih prijatelja i kumova", završava priču izvor pomenutog lista.

Kako dalje izvor navodi, Lazukić je insistirao da se venčanje odigra u septembru, baš u mesecu u kom su Nataša i on sklopili brak. Prema tvrdnjama bliskih prijatelja, Luka će se nakon vjenčanja i definitivno preseliti u Cirih, gdje će nastaviti život sa novom izabranicom.

Kako bi provjerili navode do kojih su došli, novinari su pozvali Luku, ali se on nije javljao.

(Srpski Telegraf/Hello)

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije