Scena

Lepa Brena otkrila kakvu je neprijatnost doživjela sa Bjelogrlićem

Lepa Brena otkrila kakvu je neprijatnost doživjela sa Bjelogrlićem
Foto: Facebook | Lepa Brena otkrila kakvu je neprijatnost doživjela sa Draganom Bjelogrlićem

Legendarni film "Hajede da se volimo" ima svoja tri nastavka, a s obzirom da je Lepa Brena i glavna glumica u tom filmskom ostvarenju imala je scene u kojima joj i nije bilo baš prijatno.

Tokom snimanja trećeg dijela filma, u kome su pored nje glavne uloge imali Nikola Kojo, Dragan Bjelogrlić i Ivana Žigon, Brena je imala scenu u kojoj je trebala da poljubi u usta Bjelu. U početku nije željela da učini tako nešto, a sada je otkrila i ko ju je natjerao na to i kako je prevazišla tu neprijatnost.

"Bilo me je sramota da poljubim Bjelu u usta"

 "Uopšte mi nije bilo prijatno kada mi je reditelj Stanko Crnobrnja saopštio da Bjelu moram da poljubim u usta, onako filmski. Rekla sam mu da ne mogu, jer nisam glumica, na šta mi je Crnobrnja odgovorio – "Sada jesi i molim te da to bude pravi poljubac, ozbiljan i profesionalan", otkrila je Brena u jednom intervjuu i dodala:

"Zainatila sam se i odlučila da ne dramim mnogo, već sam stisla petlju i poljubila Bjelu. Sećam se da mi je tog trenutka bilo veoma neprijatno, ali mi je pao kamen sa srca kada mi je reditelj rekao da sam odlično odradila posao i da je sve delovalo prirodno", zaključila je pjevačica.

(Magazin Novosti)

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije