Scena

Lidija Vukićević: Volim mlađe muškarce

Lidija Vukićević: Volim mlađe muškarce
Foto: Instagram | Lidija Vukićević: Volim mlađe muškarce

Glumica Lidija Vukićević (57) ima momka koji je od nje mlađi 15 godina, a zgodna glumica sada otkriva kako uprkos godinama živi kao tinejdžerka i da je zaljubljena do ušiju.

"Predivno mi je sa njim! Vidi se na kilometar da sam zaljubljena. Nikad nisam bila namćor, oduvek sam vedrog duha, ali kada sam zaljubljena, imam osmeh od uveta do uveta. Neka misli ko šta hoće, ali volim mlađe muškarce od 41 do 45 godina. Našla sam zlatnu sredinu", istakla je Lidija za "Informer" koja se dotakla i romantičnog putovanja u Zanzibar na koje je išla sa dečkom.

"Bili smo smešteni u predivnoj kući sa pogledom na okean. To mi je jedno od najlepših putovanja jer sam tamo bila sa svojom voljenom osobom", rekla je ona.

Lidija Vukićević je bila u braku s bivšim fudbalerom Mitrom Mrkelom, od kojeg se razvela 2000. godine i s kojim ima dva sina, a o sadašnjem muškarcu se samo zna da je imućan čovjek iz inostranstva. Glumica ga je upoznala na jednom putovanju, kada se pohvalila da se vratila njegovim privatnim avionom.

"Otišla sam velikim avionom, a vratila se malim, privatnim, zajedno sa novim dečkom. Lepo mi je i traje već neko vreme, pronašla sam srodnu dušu. Provodim sadržajno vreme sa partnerom, a volim i čekanje, romantiku, volim sve sa njim", rekla je ona u februaru 2018. godine.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Dobri momci iz kraja  slatki smo a????????

A post shared by Lidija Vukićević (@vukiceviclidija) on

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije