Scena

Luka Lazukić ne želi da viđa kćerku

Luka Lazukić ne želi da viđa kćerku
Foto: Kurir/Arhiva | Luka Lazukić ne želi da viđa kćerku

Luka Lazukić, još uvijek zvanični suprug Nataše Bekvalac, privremeno se odrekao viđanja njihove zajedničke kćerke Katje, saznaje Kurir Stars.

Naime, IT stručnjak je Centru za socijalni rad u Novom Sadu, gdje je srijedom po sudskoj odluci viđao dijete, prijavio tešku operaciju kičme, zbog čega navodno nije u stanju da putuje i dolazi iz Beograda u Novi Sad jednom nedeljno.

"Pošto Lukina zabrana prilaska i telefoniranja Nataši nije istekla, on bi se i dalje po pravilu jednom nedeljno sastajao s ćkerkom. Međutim, uskoro se navršava treći mjesec otkako nije ni vidio ni čuo nasljednicu koju je dobio s pjevačicom. On je obavijestio socijalne radnike da ima zdravstveni problem koji ga sprečava da dolazi u Novi Sad. Za to vrijeme nijednom nije čak ni pozvao telefonom da pita kako mu je dijete i treba li mu nešto. Iako zakonski nema obavezu da mjesečno plaća alimentaciju jer je razvod u procesu, on bi kao svaki savjestan otac trebalo da ima moralnu obavezu prema kćerki. Srećom, pa Bekvalčeva radi i ima mogućnost za normalno odgajanje dkece", otkriva dobro obavješten izvor.

Uprkos činjenici da je navodno imao, kako je rekao, tešku operaciju, Lazukić je nedavno viđen kako se provodi na Egzitu, a dvaput je viđen u Beogradu tokom prošle nedelje.

"S društvom se provodio u Novom Sadu. Proveo je jedan, ali vrijedan dan. Igrao je, đuskao, pio i provodio se. Takođe, svakodnevno obilazi kafiće na Dorćolu kod svojih prijatelja i vozi se motorom. Na slikama i snimcima ne izgleda kao da je tek operisan jer se normalno kreće i ponaša", završava izvor "Kurira".

Nataša i Luka ostali su nedostupni za komentar.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije